Stjernecast afsløret til "Thor: Ragnarok"

Marvel annoncerede i fredags en række nye stjernenavne, som skal spille med i den kommende "Thor: Ragnarok", der får dansk premiere 2. november 2017.

Listen inkluderer bl.a. Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson ("Creed", "Selma") og Karl Urban. Desuden vil Mark Ruffalo kunne ses som Bruce Banner, hvilken synes at bekræfte tidligere rygter om, at Hulk vil være med i filmen.

Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idrias Elba og Sir Anthony Hopkins vender alle tilbage i deres roller som hhv. Thor, Loke, Heimdal og Odin.

Det har tidligere være rygtet, at vi i filmen får en ny, fjern planet at se. Spekulationerne går videre på, at dette muligvis er indledningen på en historie baseret på den populære tegneserie "Planet Hulk", hvor Hulk forvises til en anden planet, og måske kan dette åbne vejen for, at Hulk atter får sin egen film.

Kommentarer

Stjernecast afsløret til "Thor: Ragnarok"

 • 0

  Fedt fedt fedt! Alle tre er fede additions til castet. Jeg glæder mig!

  Superknys23-05-16 17:01

 • 0

  Det bliver spændende om de kan oppe sig lidt igen. 2'eren er klart den ringeste i hele MCU-serien. Dog skarpt forfulgt af Iron Man 2+3 og Ultron.

  Nagash23-05-16 21:30

 • ★★★★★0

  Jeg var heller ikke imponeret over Dark World, selv om den havde nogle glimt af humor, men plottet var godt nok noget skrald.

  Det kan dog være, det hjælper med en lille insprøjtning grøn gammagalskab og dertilhørende Mark Ruffalo. 

  Lars!23-05-16 21:51

 • 0

  Jeg tror dog den bliver bedre. Jeg kan næsten ikke forestille mig andet.

  Nagash23-05-16 23:43

 • 0

  The Goldblum, Blanchett og Urban er fantastiske tilføjelser! Det er jo helt vildt!
  Og hvad vildere er at selveste Taika Waititi skal instruere. Tror gerne det bliver en sjov og underholdende oplevelse, selv om blandingen af alle disse unikke talenter kan virke så skør... :D

  BusinessMonkey25-05-16 22:23

 • ★★★★0

  Fedt fedt fedt! Alle tre er fede additions til castet. Jeg glæder mig!

  Der er nu nævnt fire additions ;)

  Åkepool 3-06-16 22:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen