"Suicide Squad"-fortsættelse har snøren ude efter wrestling-stjerne

Wrestleren John Cena er angiveligt tæt på at slutte sig til DC-projektet.

"Guardians of the Galaxy"-bagmanden James Gunn vendte for nylig tilbage som tovholder på Marvel-franchisens tredje film – men inden arbejdet skydes i gang på det projekt, skal Gunn lige have overstået den næste "Suicide Squad"-film, som han skal skrive og instruere for DC.

På DC-filmen ser det nu ud til, at en af casting-brikkerne er ved at falde på plads. Wrestling-stjernen John Cena er således i forhandlinger om at slutte sig til produktionen. Cena kunne i begyndelsen af året ses i "Bumblebee" og var sidste år aktuel i komedien "Blockers".

I den nye "Suicide Squad" finder man desuden Idris Elba, der tidligere i år sluttede sig til rollelisten. Filmens kulørte slæng tæller i forvejen Viola Davis og Jai Courtney, der vender tilbage i deres roller fra den første film, samt Margot Robbie, som forventes at dukke kortvarigt op som fanfavoritten Harley Quinn.

Australske Robbie portrætterer desuden skurkeprinsessen i næste års "Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)".

James Gunns "Suicide Squad"-film står til biografpremiere 5. august 2021.

Kommentarer

"Suicide Squad"-fortsættelse har snøren ude efter wrestling-stjerne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen