Ung Han Solo fundet: Alden Ehrenreich skyder først!

Så er det afgjort! Det bliver den relativt ukendte Alden Ehrenreich, som skal portrættere den populære "Star Wars"-karakter Han Solo, som i fire "Star Wars"-film har været spillet af Harrison Ford.

"Han Solo: A Star Wars Story" kommer til at foregå allerede før den første "A New Hope" fra 1977, og der skulle derfor lidt mere end en Harrison Ford med make-up til. Filmen bliver en af tre såkaldte Anthology-film, som Disney er i gang med at producere, hvor "Rogue One: A Star Wars Story" er den første, der kommer til at ramme biograferne til december.

Alden Ehrenreich har tidligere spillet med i filmene "Hil, Cæsar!" og "Beautiful Creatures". Han Solo-filmen instrueres af Phil Lord og Christopher Miller, instruktørerne bag den succesfulde "The Lego Movie". 

Filmen indtager biograferne i 2018.

Kommentarer

Ung Han Solo fundet: Alden Ehrenreich skyder først!

 • ★★1

  På det billede ligner han mere en ung Dennis Quaid end en ung Harrison Ford, og smilet og øjnene minder mere om Matt Damon end om Harrison Ford. ... På den anden side mindede den unge Dennis Quaid typemæssigt om Harrison Ford, og nåja, på andre billeder fra Google ser Ehrenreich mere Harrison Ford-agtig ud end på ovenstående billede. ;-)

  BN 6-05-16 13:50

 • 0

  Og jeg "kom til", at se The Age of Adaline(2015) kan nu kun se EN, der kan spille ung Harrison Ford:-(

  ..Godt, det er en ung Han Solo vi skal se fra Disney.

  Gasivodo 8-05-16 21:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen