Ups! Kommer Mads Mikkelsen her til at afsløre sin "Star Wars"-rolle?

Det er ikke nemt at være skuespiller i højtprofilerede film og være nødt til holde styr på alt hemmelighedskræmmeriet. Det må Mads Mikkelsen sande, efter han tilsyneladende ved en fejl er kommet til at afsløre sin ellers hemmelige rolle i "Rogue One: A Star Wars Story".

I et interview med BBC's Sky News bliver Mikkelsen først spurgt om den kommende film og svarer pligtskyldigt, at han ikke kan tale om den. Da han derefter bliver spurgt om sin tilgang til manuskriptet, siger han:

"Jeg læste manuskriptet, og det var meget smukt. Felicity [Jones] spiller denne vidunderlige, stærke kvinde. Jeg spiller hendes... [kort pause] far. Det var for meget, jeg beklager," siger Mikkelsen, der tilsyneladende er klar over, at han har trådt i spinaten (med mindre han laver fis).

Felicity Jones spiller i "Rogue One: A Star Wars Story" hovedpersonen Jyn Erso, der har været alene, siden hun var 15 år, og som slutter sig til kampen mod Imperiet.

Klippet med Mads Mikkelsen kan ses herunder (ved omkring 1:20 taler han tilsyneladende over sig).

Kommentarer

Ups! Kommer Mads Mikkelsen her til at afsløre sin "Star Wars"-rolle?

 • ★★0

  Det virker nu ikke som en fortalelse, men snarere som en joke med adresse til verdens mest berømte Star Wars-afsløring: "I am your father." Og han siger det også i en spøgefuld tone og holder endda en pause før han siger det, hvilket man almindeligvis ikke gør før en fortalelse. Fortalelser kommer jo næsten altid som følge af at man bare kværner løs uden tænkepauser. 

  BN29-04-16 17:10

 • ★★★★0

  Kunne det være noget så paradoksalt som en fortalelse med vilje? Fordi fuck Disney. 

  Lars!29-04-16 16:58

 • ★★★★0

  Det er hans løncheck nok for kostbar til.

  davenport29-04-16 17:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen