Zack Snyder deler billede af superskurken Darkseid fra sin omklippede udgave af "Justice League"

DC´s almægtige skurk var oprindeligt udset til at få en cameo i "Justice League".

Filminstruktøren Zack Snyder ("Watchmen") måtte forlade superheltefilmen "Justice League" under indspilningerne efter hans datters tragiske selvmord. Joss Whedon ("The Avengers") blev hyret til at færdiggøre filmen, og samtidig omskrev Whedon en stor del af manuskriptet og skød mange scener om.

Da "Justice League" endelig udkom i biografen i 2017, skuffede filmen finansielt, og den blev samtidig slagtet af de fleste kritikere (inklusive af os her på Moovy).

Men efter flere års intenst og eskalerende pres fra fans har Snyder nu fået lov til at færdiggøre sin udgave af "Justice League", som udkommer på streaming-tjenesten HBO Max engang i 2021.

Læs også: "Justice League"-komponist: Zack Snyder færdiggjorde aldrig sin version af filmen

Og i et nyt Twitter-opslag har Snyder afsløret, hvordan hans udgave af superskurken Darkseid kommer til at tage sig ud i den kommende nyudgave af "Justice League". Billedet kan også ses herunder.

Dengang Snyder arbejdede på "Justice League", var det planen, at Darkseid ville få en mindre cameo i filmen, og at han så ville blive hovedskurken i en potentiel "Justice League 2".

En af Darkseids undersåtter, Steppenwolf, var skurken i "Justice League", og efter alt at dømme vil han forblive skurken i Snyders omklippede version af "Justice League".

Kommentarer

Zack Snyder deler billede af superskurken Darkseid fra sin omklippede udgave af "Justice League"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen