Zack Snyders tredje "300"-film er blevet droppet

Filmselskabet Warner Bros. har afvist Snyders idé til en tredje og sidste film i "300"-sagaen.

Engang for længe siden var filmselskabet Warner Bros. og filmmageren Zack Snyder praktisk talt bedste venner – ovenpå Snyders "300" tilbage i 2006 producerede Warner alle instruktørens efterfølgende projekter frem til Snyders spritnye "Army of the Dead", som Netflix overtog fra Warner Bros. efter flere års tovtrækkeri.

Selv ikke finansielle skuffelser som "Sucker Punch" eller "Legenden om vogterne - Uglerne fra Ga'Hoole" fik Warner til at droppe samarbejdet, men ovenpå al polemikken om Snyders "Justice League" og filmens tumultagtige tilblivelse og nylige relancering har piben fået en helt anden lyd.

I alskens nylige interviews om "Army of the Dead" har Snyder gentagende gange kritiseret Warner, og relationen bliver formentlig ikke bedre af endnu et nyligt Snyder-interview, hvori den 55-årige filmmager afslører, at en potentiel tredje "300"-film blev droppet af Warner, fordi de "ikke er store fans af mig" ifølge Snyder selv.

Læs også: Zack Snyder: Jeg skal ikke lave flere DC-superheltefilm

For 15 år siden instruerede Snyder den første "300" baseret på Frank Millers tegneserie om det legendariske slag mellem 300 spartanere og den persiske hær i fordums tid. En fortsættelse, "300: Rise of an Empire", udkom i 2014, som var skrevet og produceret af Snyder.

Og Snyder ville gerne have fuldbyrdet trilogien, fortæller han podcasten The Fourth Wall. Den tredje "300"-film ville have fokuseret på Alexander den Store og hans elsker, Hefaistion, lidt ligesom Oliver Stones "Alexander" fra 2004:

"Under pandemien havde jeg en aftale med Warner Bros., og jeg skrev det sidste kapitel i '300'-sagaen. Men jeg endte med at skrive en helt anderledes film om Alexander den Store, som virkelig fokuserede på forholdet mellem Hefaistion og Alexander. Det var en kærlighedshistorie."

Men Warner Bros. delte altså ikke Snyders entusiasme for ideen: "Manuskriptet blev virkelig godt – det er en smuk kærlighedshistorie omgivet af krig. Jeg ville have elsket at lave filmen, men Warner Bros. sagde nej. Du ved... de er ikke store fans af mig. Sådan er det."

Snyders "Army of the Dead" kan til gengæld ses nu på Netflix. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's nylige EKSKLUSIVE videointerview med Snyder – og naturligvis i en forlænget Snyder Cut-udgave:

Kommentarer

Zack Snyders tredje "300"-film er blevet droppet

 • ★★★★★★0

  300 er for mig meget grounded i 2006, hvor stilen føltes frisk. Stilen blev dog hurtigt ekstremt trættende synes jeg.

  T. Nielsen24-05-21 10:34

 • 2

  Hvis det var lige så "velskrevet" som "Army of the Dead", så kan jeg sgu godt forstå, at Warner Bros. takkede nej. 

  Nogle gange er det helt legitimt, når folk ikke er fan af en. Så må man dygtiggøre sig selv. 

  The Paki Don24-05-21 10:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen