Optagelserne til 3. sæson af "The Boys" er gået i gang

Den næste sæson af den succesfulde superhelteserie udkommer dog nok først i 2022.

I det forgangne efterår blev 2. sæson af Amazon-serien "The Boys" rundet af med manér i form af en spændende cliffhanger, som med det samme fik fans til at efterspørge en ny sæson.

Men grundet corona-pandemien har der hersket stor uvished omkring, hvornår arbejdet på seriens 3. sæson ville blive skudt i gang, og en af seriens store stjerner, Antony Starr (Homelander), har tidligere antydet, at den særligt kritiske corona-situation i USA gjorde det svært at tage hul på arbejdet.

Men nu har flere af seriens skuespillere, inklusive Jack Quaid og førnævnte Starr afsløret, at optagelserne til sæson 3 er blevet skudt i gang.

Se også: Se de muntre fraklip fra 2. sæson af "The Boys"

Det er også blevet bekræftet på Amazon Primes officielle Twitter-side, hvor man kan se flere af skuespillerne på vej til settet iført mundbind.

"The Boys" er baseret på Garth Ennis og Darick Robertsons tegneserie af samme navn, som skildrer, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædrede som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

Filmholdet er først færdige med optagelserne til sæson 3 engang i september, så det er usandsynligt, at seriens tredje årgang lander på Amazons streamingtjeneste før engang i 2022.

Kommentarer

Optagelserne til 3. sæson af "The Boys" er gået i gang

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen