"Rick Grimes" forlader "The Walking Dead" efter næste sæson

Hovedrolleindehaver Andrew Lincoln har selv truffet beslutningen om at stoppe efter næste sæson.

Når niende sæson af hitserien "The Walking Dead" løber over skærmene ved slutningen af dette år, kan det meget vel være sidste gang, vi ser Rick Grimes, der ellers hidtil har været seriens midtpunkt.

Kilder beretter, at hovedrolleindehaver Andrew Lincoln selv har truffet beslutningen om at stoppe efter næste sæson, og det er kommet som en stor overraskelse, da franchisen på trods af sine mange sæsoner og dalende seertal stadig har holdt fast i en stor gruppe trofaste fans.

Især de sidste to sæsoner har været hårde for serien, som decideret har blødt seere gennem sæson syv og otte, hvor den er blevet kritiseret for at køre i tomgang, have for mange gentagelser og generelt være mere død end levende.

Daryl Dixon overtager roret?

"The Walking Dead" er baseret på tegneserien af samme navn, men har dog igennem otte sæsoner taget sig nogle friheder i forhold til kildematerialet. Hvorvidt serien kan bære at skille sig af med sin nøglekarakter, må vi vente og se. Indtil videre tyder det dog ikke på, at serien har tænkt sig at stoppe.

Norman Reedus, der i rollen som Daryl Dixon udgør en af de andre hovedroller i serien, er netop ved at genforhandle sin kontrakt og øjner muligvis en aftale, som kan give ham 20 mio. dollars og placere ham øverst på rollelisten.

Hvis det lykkes at holde seerne til skærmen, selvom Andrew Lincoln forlader serien, så kan "The Walking Dead" potentielt fortsætte mange år endnu. Der er indtil videre 179 hæfter i tegneserien, som har kørt siden 2003. Hvis serien dog bliver ved med at møde dalende seertal og lunkne anmeldelser, er det måske på tide, at den selv trækker stikket, inden den ender som en levende død...

Kommentarer

"Rick Grimes" forlader "The Walking Dead" efter næste sæson

  • ★★★0

    Tjae. Har lige set sæson 8 og den var godt nok et voldsomt dyk i forhold til alle de andre. Jeg har været trofast følger indtil nu, men ved sgu ikke om jeg gider mere. 

    gi-jones 1-06-18 15:01

  • 0

    Tja, med den slutning vi fik på sæson 8, så har vi da vist lige fået en kæmpe spoiler af sæson 9. Så lyder det jo virkelig til at Daryl, Maggie og Jesus slipper afsted med deres plot :(

    Nagash 1-06-18 16:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen