Se prinsesse Leias officielle brudekjole fra "Star Wars"-sagaen

En ny canon-bog afslører, hvordan det så ud, da "Star Wars"-galaksens hotteste par sagde ja til hinanden.

Hvis du nogensinde har gået og spekuleret over, hvordan prinsesse Leias brudekjole mon så ud, da hun blev gift med Han Solo, så er der godt nyt:

Variety har nemlig afsløret to flotte, officielle tegninger af Leia (Carrie Fisher) iført sin smukke, grønne brudekjole, og de kan ses herunder.

Læs også: "The Mandalorian": Jon Favreau arbejder på 4. sæson

Afsløringen finder sted i forbindelse med lanceringen af den nye "Star Wars"-roman "The Princess and the Scoundrel", der er skrevet af Beth Revis.

Her får vi mere at vide om Leia og Han Solos kærlighedshistorie efter begivenhederne i "Star Wars: Episode VI - Jedi-ridderen vender tilbage", hvilket blandt andet omfatter en beskrivelse af selve brylluppet og parrets bryllupsrejse om bord på luksus-stjerneskibet Halcyon.

Men ingen "Star Wars-fortællinger uden konflikt: Idyllen trues nemlig af resterne af Imperiet, hvis destruktive kræfter stadig lurer mellem stjernerne. Leia og Han må snart sande, at krigen stadig raser i den fjerne galakse, og at de garvede rebeller igen må kæmpe side om side – denne gang som mand og hustru...

Kommentarer

Se prinsesse Leias officielle brudekjole fra "Star Wars"-sagaen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen