Michael Shannon: Jeg faldt i søvn til "Batman v Superman: Dawn of Justice"

Michael Shannon har de seneste 10 år opnået status som en af Hollywoods ypperste karakterskuespillere. På trods af den ene kraftpræstation efter den anden i forskellige indiefilm forbinder mange nok Shannon med Zack Snyders seneste to Superman-film.

I "Man of Steel" spiller Michael Shannon General Zod, og han kan kortvarigt ses i "Batman v Superman: Dawn of Justice". Det er dog tvivlsomt, om Shannon overhovedet er kommet så langt i sidstnævnte film, da han aldrig har set den færdig.

"Folk spørger mig hele tiden, hvad jeg synes om den. Men okay, jeg skal nok fortælle jer den hele sandhed. Zack dræber mig for det her – han dræber mig. Jeg så den én gang og faldt i søvn. Jeg ved det, jeg ved det... Jeg var på et fly og var træt. Jeg skulle ikke have set den på et fly," forklarer den 42-årige skuespiller.

Det interessante er så, om Michael Shannon ikke kunne holde til biografudgaven på to timer og 30 min., eller om det var den tre timer lange, men bedre modtagne extended version, som sendte ham i drømmeland.

Ingen kritik af superheltefilm

Selvom det kan lyde som en kritik af de pompøse superheltefilm, så er det nok ikke tilfældet, idet det var historien i "Man of Steel", der i første omgang fik ham til at slutte sig til projektet.

"Da jeg lavede 'Man of Steel', tænkte jeg, at historien var interessant. Jeg tænkte, den var relevant. Den handler om en civilisation, der ødelægger den planet, de bor på, og derfor tager ud for at finde en ny. Lyder det bekendt? Derfor lavede jeg den. Jeg gjorde det ikke, fordi jeg følte, at jeg havde brug for en stort tegneserie-franchise – jeg synes oprigtig talt, at det var en smuk fortælling."

Michael Shannon er snart aktuel herhjemme i Tom Fords "Natdyr" ("Nocturnal Animals"), hvor han ifølge flere internationale anmeldelse overgår filmens to hovedroller, Amy Adams og Jake Gyllenhaal. Gad vide, om Shannon kan holde sig vågen til den film...

Kommentarer

Michael Shannon: Jeg faldt i søvn til "Batman v Superman: Dawn of Justice"

  • ★★★★★0

    Man kan sige meget om "Batman v Superman", men det må samtidig siges at være en af de værste måder at se en film på: På et fly. De skærer jo i billedet, og lyden bliver noget bras... Men kan selvfølgelig være at Shannon havde lidt bedre vilkår der på First Class. 

    Lars!15-11-16 17:22

  • ★★★★0

    Shannon havde det lidt på samme måde, som fyren her:

    www.youtube.com/watch

    :)

    Babo15-11-16 17:24

  • ★★★0

    Troede han havde set den eller været til diverse premiere på filmen.

    MOVIE100015-11-16 20:10

  • ★★★★0

    ork, det har jeg formået to gange indtil videre. Hvem ved måske kommer jeg igennem den.. engang.

    Gasivodo15-11-16 21:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen