Trailer: Disney ønsker godt nytår i teaser til "Vilde Rolf 2"

I opfølgeren til den dybt originale animationsperle forårsager Rolfs spring fra arkaden til internettet uoverskuelige konsekvenser!

I 2012 blev Disneys animationsfilm og arkadespils-eventyr "Vilde Rolf" om bulderbassen af samme navn et betydeligt hit. I den originale film var muskelbundtet Rolf godt og grundigt træt af at spille skurken i et video-arkadespil, hvorfor han tog på et forrygende eventyr på tværs af diverse spil i bestræbelserne på at opnå heltestatus – og det i selskab med racer-pigen Vanilje Von Sclick.

Disneys uundgåelige fortsættelse bærer den mundrette originaltitel "Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2", og nu har animationsstudiet så frigivet en ny, kort teaser-trailer, der kan ses herunder. Her bryder Rolf bogstaveligt talt 2017 ned og går ind i 2018.

John C. Reilly og Sarah Silverman vil endnu en gang lægge originale stemmer til henholdsvis Vilde Rolf og Vanilje, alt imens Rich Moore, der instruerede "Vilde Rolf", ligeledes igen er at finde i instruktørstolen. 

Filmen får amerikansk premiere til november, mens danske animationsfans må vente helt til februar 2019 med at beskue, hvordan i alverden Rolf får lagt vores uundværlige internet ned...

Kommentarer

Disney ønsker godt nytår i teaser til "Vilde Rolf 2"

  • 0

    Det var godt nok længe, sønnik elsker virkelig den første, og elsker når jeg fortæller historier, om mange af de karakterer/spil de møder deri..

    MadMartigan 4-01-18 07:25

Log ind for at deltage i diskussionen