Trailer: Første kig på Addams-familien i Tim Burtons "Wednesday"-serie

Tim Burton er snart klar med sin første tv-serie, der portrætterer en gotisk familie, han bør føle sig helt hjemme i.

Instruktøren Tim Burton er kendt for sin krøllede hjerne og forkærlighed for mørke, mystiske og gotiske universer. Her er det blevet til klassikere som "Edward Saksehånd", "Beetlejuice", "Batman" og "Sleepy Hollow".

Nu genforener den garvede filmmager snart Familien Addams i tv-serien "Wednesday", og vi har omsider fået det første kig på den klassiske familie i al sin fascinerende glans. Du kan se billedet i fuld størrelse her:

På billedet optræder Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Luis Guzman og Isaac Ordonez i rollerne som hhv. Morticia, Wednesday, Gomez og Pugsley, som tilsammen udgør den bizarre, gotiske familie. 

"Wednesday" lander efter planen på Netflix i løbet af efteråret. Og en spritny teaser er også netop blevet udgivet, som kan ses her:

Kommentarer

Første kig på Addams-familien i Tim Burtons "Wednesday"-serie

 • 0

  Luis Guzman? Den havde jeg ikke lige set komme, men jeg er nede med det!

  NSF17-08-22 18:36

 • ★★★0

  Det er jo så oplagt, at han skulle kaste sig over The Adams Family, at man kan undre sig over, hvorfor han ikke har gjort det før.

  S. Rico17-08-22 18:37

 • ★★★★0

  Ser meget stemningsfyldt ud, jeg er game.

  Elwood17-08-22 20:06

 • ★★★0

  Det ser faktisk okay ud og det siger jeg som en, der ellers var færdig med Tim Burton. Virker som et godt cast og jeg tjekker da nok første afsnit ud, medmindre serien skulle få afsindigt ringe anmeldelser.

  Essal17-08-22 20:10

 • ★★★★0

  Ser rigtig fedt ud. Tim Burton har ramt både stemningen og tonen fra den gamle tv-serie fra 60 'erne og filmene fra 90'erne meget præcist. Det tegner i hvert fald lovende alt sammen. :) 

  NightHawk22-08-22 17:57

 • 0

  Knægten ligner Raul Julia 

  HelmerJ23-08-22 07:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen