Trailer: Jessica Chastain samler hold af hårdtslående kvinder i actionbraget "The 355"

Klodens sejeste, kvindelige superagenter bliver nødt til at slå sig sammen for at forhindre 3. verdenskrig.

Flere af verdens største skuespillerinder tørner sammen i Simon Kinbergs kommende actionbrag "The 355", som efter planen udkommer i biograferne i starten af 2021.

Kinberg ("X-Men: Dark Phoenix") har skrevet manuskriptet sammen med Theresa Rebeck ("NYPD Blue", "Smash"), som handler om den snarrådige CIA-agent Mason "Mace" Brown, der spilles af Jessica Chastain. Brown samler et hold af internationale topagenter, der kæmper for at finde et farligt, tophemmeligt våben, som er endt i hænderne på en gruppe terrorister.

De andre agenter spilles af Diane Kruger ("Ud af intet"), Penélope Cruz ("Mordet i Orientekspressen") og Lupita Nyong'o ("Us"). På rollelisten finder vi også bl.a. Bingbing Fan ("X-Men: Days of Future Past"), Sebastian Stan ("Avengers: Endgame") og Edgar Ramírez ("The Bourne Ultimatum").

Sidste år interviewede Moovy TV i øvrigt både Simon Kinberg og Jessica Chastain, som hhv. instruerede og spillede en af hovedrollerne i superheltefilmen "X-Men: Dark Phoenix".

Hvis coronapandemien ikke ender med at udskyde "The 355", så lander filmen i de amerikanske biografer i januar 2021 og formentlig cirka samtidigt herhjemme. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Jessica Chastain samler hold af hårdtslående kvinder i actionbraget "The 355"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen