Trailer: Ny actionfyldt trailer til Netflix’ "Avatar: The Last Airbender"

Om en måneds tid forvandles den ikoniske tegnefilmsserie til en storstilet live-action-føljeton.

Som tidligere rapporteret laver Netflix en live-action-udgave af animationsserien "Avatar: The Last Airbender" (2005-2008), og efter en teaser tilbage i november har streamingtjenesten nu frigivet den første længere trailer til serien, som kan ses herunder.

Serien foregår i en fantasifuld verden, som er delt op i fire nationer opkaldt efter de fire elementer – jord, vand, ild og vind – hvor særlige krigere udnytter elementernes iboende, magiske kræfter. Den unge dreng Aang er den såkaldte Avatar: den eneste, som kan tøjle alle fire elementer, og som forhåbentlig kan skabe fred i den krigshærgede verden.

Og mens Katara og Sokka kommer fra vandriget og hjælper Aang på hans mission, så kommer den udstødte Zuko fra ildriget og er fast besluttet på at fange Aang, så han kan genvinde sin ære og en plads ved sin krigsliderlige fars side.

Læs også: Nye "Avatar: The Last Airbender"-serier og -film på vej

Skaberne af den oprindelige og kritikerroste animationsserie, Bryan Konietzko og Michael Dante DiMartino, droppede samarbejdet med Netflix i 2020 på grund af kreative uenigheder. Parret havde ellers samarbejdet med Netflix på projektet i hele to år.

Konietzko og DiMartino arbejder til gengæld på flere animerede fortsættelser og spin-offs til deres oprindelige tegnefilmshit, men de har altså ikke nogen tilknytning til det kommende Netflix-projekt. Deres første "Avatar"-film udkommer i efteråret 2025.

Showrunneren på Netflix' "Avatar: The Last Airbender" er Albert Kim ("Sleepy Hollow"), mens afsnittene instrueres af Michael Goi ("Swamp Thing"), Jabbar Raisani ("Lost in Space"), Roseanne Liang ("Unboxed") og Jet Wilkinson ("The Punisher").

Aang spilles af den 14-årige Gordon Cormier, mens hans bedste venner, Katara og Sokka, spilles af hhv. Kiawentiio og Ian Ousley. Derudover medvirker store navne som Ken Leung ("Lost"), Daniel Dae Kim ("Star Trek: Enterprise"), Paul Sun-Hyung Lee ("The Mandalorian") og Tamlyn Tomita ("Cobra Kai").

Serien starter den 22. februar 2024. Se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Ny actionfyldt trailer til Netflix’ "Avatar: The Last Airbender"

 • ★★★0

  Den ser fandme fe' ud! Jeg glæder mig til at se live-action udgaven af Toph.

  NSF24-01-24 13:18

 • ★★★★★0

  Nøj. Man må jo så håbe, det ikke bare bliver en flad serieprut. 

  Lars!24-01-24 13:34

 • 1

  Kunne bare godt håbe de får lov at lave den færdigt, er så træt af de her kæmpe satsninger der så ikke har nok seere, og så bliver droppet og bare står ufærdigt. men spændende hvor seriøs og god den er?

  KE!ZION24-01-24 15:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen