Moovy TV: Moovy TV møder Viggo Mortensen!

Den dansk/amerikanske superstjerne Viggo Mortensen troppede forleden op til gallapremieren på "Captain Fantastic" i Dagmar, og Moovy TV mødte både Mortensen og filmens instruktør, Matt Ross.

Mortensen har hovedrollen som en far til seks herlige, kløgtige rollinger, der er vokset op ude i naturen, men som pludseligt bliver suget ind i vores hektiske hverdagsmiljø efter deres mors tragiske selvmord.

Vi talte bl.a. med Mortensen om naturens forunderlige kraft, samarbejdet med de seks børneskuespillere og skuespillerens fåtallige Hollywood-storfilm siden "Ringenes herre"-trilogien. Og så fik vi tilmed nogle muntre "Face/Off"-anekdoter fra Ross, der havde en bitte birolle i John Woos eminente actionfilm, hvori han både skydes af Nicolas Cage og John Travolta!

Kommentarer

Moovy TV møder Viggo Mortensen!

 • 0

  Fedt interview, Johan. Syntes nok at jeg havde set instruktøren før. Og fedt at se hvor afslappet og helt nede på jorden, Viggo er. Han virker helt igennem sympatisk. 

  PatrickJane 4-08-16 18:54

 • ★★★★★1

  TUSIND tak, René! :-) Viggo var i dén grad über-sympatisk! Og nu har jeg pludseligt lyst til at runde aftenen af med "Face/Off" - uha, hvor er jeg vild med dén film!

  The Insider 4-08-16 20:47

 • ★★★★★★0

  Ofte når en reporter/journalist interviewer er det ret klinisk og meget standard-journalist-spørgsmål. Når du interviewer kan man godt mærke, at det er en ægte filmbuff, der står bag mikrofonen :)

  Jeg vil gerne se filmen, men den ser lidt rigelig "korrekt" og meget naiv ud. Tager jeg fejl?

  Guldager 4-08-16 22:48

 • 0

  @Skeloboy - Yeah, sagde jeg også tit under det gamle FilmzTV. Interviews af Johan, er alt andet end det røvkedelige goship-crap, som en go'aften vært ville komme med.

  Bare sådan lige af nysgerrighed, hvorfor talte du og Viggo engelsk? Fordi Matt stod sammen med jer?

  Nagash 4-08-16 22:54

 • ★★★★0

  Hans far var dansker, men ellers så har han da vidst mest boet i udlandet, og snakker nok også engelsk best tænker jeg.

  Blot min teori.

  Elwood 4-08-16 23:27

 • 0

  Elwood, jeg har nu set nogle interviews, hvor han taler dansk. Han taler med en smule amerikansk accent, men skam også med en sjællandsk dialekt henover.

  EDIT: Her er et interview af Hans Pilgaard:
  www.youtube.com/watch

  Nagash 5-08-16 00:02

 • 0

  Som sædvanligt fantastisk arbejde Johan!

  Som Nagash kunne jeg godt tænke mig at vide hvorfor det foregik på engelsk, når nu han fint snakker dansk? Synes det var ret interessant :)

  Superknys 5-08-16 00:22

 • ★★★★★1

  Der er absolut ingen tvivl om at Viggo Mortensen fungerer bedst på engelsk. 

  Lars! 5-08-16 00:58

 • 0

  Det her gav mig virkelig lyst til at se filmen :-) Godt interview!

  JesperWLindberg 5-08-16 15:29

 • 0

  Ekstra Bladet interviewede ham på dansk, og der er ingen tvivl om at hans svar ikke kommer helt så flydende, men at det går langsommere og der tænktes mere. Johans interview på engelsk kører fuldstændigt smooth til sammenligning :-D

  JesperWLindberg 5-08-16 15:31

 • ★★★★★3

  Først og fremmest: TUSIND tak for de søde ord, alle sammen! :-) Jeg er SÅ glad for at høre, at I føler, min filmpassion skinner igennem, uden det (forhåbentlig!) tager overhånd :-) Og kære Skeloboy - jeg synes personligt slet ikke, filmen er for "naiv" eller "korrekt" (selvom jeg godt kan forstå formodningen ovenpå de noget "hygsomme" trailers). Filmen er på mange måder en "feel good"-affære - men på den bedst tænkelige facon, hvor den aldrig kammer over i kvalmende sentimentalitet. Og som vi også kommer ind på i interviewet, så er den ikke helt entydig omkring dens problematik (og netop derfor ikke alt for "korrekt" eller "naiv" i min optik).

  Mht. hvorfor jeg taler engelsk med den kære Viggo - han er ganske vist fin til både at tale og forstå dansk (hvilket er enormt imponerende, idet det vel egentlig er mandens tredjesprog), men jeg har altid følt, at det var sådan lidt, well... "zoologisk have"-agtigt, når han blev interviewet på dansk. "Prøv at se! En badass, stor Hollywood-skuespiller! Og han kan dansk!" :-) Og når jeg har set interviews med ham - og jeg har set en del - så har han altid virket mere tilpas og "flydende" på engelsk, hvilket giver god mening - jeg ville også have det bedre med at tale dansk i et interview, når nu jeg er opvokset med det, i forhold til fx tysk, som jeg også er relativt habil i, men nærmest aldrig bruger. Så i min optik handlede det bare om at give Viggo bedst mulighed for at tale løs og reflektere uden at skulle have det hele for meget igennem en "sprogmølle", og når nu vi også talte med den kære Matt på engelsk, så følte jeg samtidigt, det gjorde det hele mere... "harmonisk" :-)

  The Insider 5-08-16 22:17

 • ★★★★★1

  Viggo er for resten en vis mand. Super reflekteret. 

  Lars! 6-08-16 22:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen