Brugeranmeldelse: Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)

Filmens store problem er, at den ikke kan holde fokus.

Det er svært ikke at blive sært fascineret af en seriemorder som Ted Bundy, der både skulle være intelligent, charmerende og veltalende og så på samme tid så grusom og bestialsk.

Her har man, egentlig ganske interessant, valgt at fokusere på den side af ham, der ikke handlede om drab og voldtægter og det set med igennem øjnene på den unge kvinde, han havde et længere og mere seriøst forhold til. Et forhold, der her måske beskrives lidt for pænt, men som dog skulle stå i kontrast til mandens mørke side.

Men altså, derfor ser man næsten intet til Bundys drab og volden, der gjorde ham så berygtet. Kun i få glimt berøres dette, så vi mest ser Bundy, som kæresten må have set ham.

Se også: Bedste seriemorderfilm?

Filmens store problem er så, at den ikke kan holde fokus, og selv om jeg kan beskrive, hvad jeg tror, er filmens hjerte, så vælter den lidt for meget rundt i forskellige retninger, så man aldrig helt får en klar fornemmelse af, hvad den egentlig rigtig vil eller måske rettere burde ville.

I hovedrollerne gør både Lily Collins og Zac Efron det så egentlig fint nok, uden at det er verdensklassepræstationer (selv om Zac er rigeligt bøffet at se på i forhold til virkelighedens Bundy). Så lidt ærgerligt, at filmens potentiale ikke helt kunne levere mere, end den gør.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen