Brugeranmeldelse: Knight of Cups (2015)

Bliv nu lidt moden, Malick.

Jeg talte med en filmnørd om vigtigheden af "noget universelt" i en film, uanset hvilket projekt det drejede sig om. Men noget, vi som publikum kan relatere til. Jeg vil nødig tale på alles vegne, men jeg ved seriøst ikke, hvem denne film henvender sig til, måske udover instruktør Malick selv?

Det er efter sigende et improviseret manuskript, hvor Malick endda har tilbageholdt den overordnede historie for skuespillerne. Resultatet er mildest talt en rodebutik af dimensioner. Der er ikke meget sammenhæng i noget som helst, og scenerne virker skovlet ind i tilfældig rækkefølge og dialogen så broget, at det er mere end svært at relatere til de personer og konflikter, vi møder i filmen. Akkurat som det var tilfældet med "To the Wonder".

Det virker, som om Malick får frit løb her og er ganske enkelt ikke i stand til at fortælle en god historie med rigtige mennesker, og ikke skakbrikker, som de dybest set er i denne film. Halvdelen af filmen er ren "Baywatch". Jeg har ikke tal på scenerne, hvor en mand og en kvinde er på stranden for at småflirte... eller noget. Bliv nu lidt moden, Malick.

Med de sidste to film har Malick bevæget sig over i en ret uinteressant retning og virker ikke så ambitiøs. Fotografen "Chivo" gør, hvad han kan her, for at gengive Malicks lidt for tv-agtige/amatørlook vision, som jeg ikke er fan af. Filmens score spiller ingen rolle her, som det gjorde under komponister som Desplat, Zimmer og Horner.

Ganske få øjeblikke i filmen "havde mig", men selv hvis jeg vrider hjernen og virkelig forsøger, kan jeg intet få ud af denne film.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Knight of Cups (2015)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Knight of Cups (2015)

 • ★★★0

  Ih, tak for påmindelsen. Den havde jeg ellers lykkeligt fortrængt :)

  Derudover vil den score 2/6 på den lille skala. 

  Babo30-07-18 17:40

 • ★★★0

  Derudover vil den score 2/6 på den lille skala. 

  Fixed :)

  Rasmus Drews30-07-18 17:50

 • ★★★★0

  Næsten lige så god som Tree of Life.

  T. Nielsen30-07-18 17:52

 • ★★★0

  Næsten lige så god som Tree of Life.

  Hvis du mærker noget hårdt mod munden, og bliver våd mellem benene - så holder du nok din øl forkert! Skam dig. At drikke sådan på en mandag?

  Babo30-07-18 18:03

 • ★★★★0

  Mandag er vel lige så god en dag som alle andre?

  T. Nielsen30-07-18 18:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen