Moovy Exclusive: Bliv nyhedsskribent på Moovy!

Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks største filmsites – og går du rundt med en filmskribent i maven? Så se her!

Som nyhedsskribent kommer du til at skrive nyheder fra filmens verden. Du har tid og lyst til at levere 3-4 nyheder om ugen, men gerne flere. Der er ingen krav til geografisk placering. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv et par linjer om dig selv og din motivation til redaktion@moovy.dk

Arbejdet som nyhedsskribent er ulønnet – alle på Moovy arbejder ulønnet. Du får dog en masse gode kolleger, erfaring med filmverdenen, sparring med en rutineret redaktion, visse frynsegoder og mulighed for at skrive på CV'et, at du har skrevet for ét af Danmarks største og mest ambitiøse filmsites.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Moovy

Moovy blev lanceret i 2015 af en række filmfans, der bl.a. tæller tidligere medejere og chefredaktører på sites som Filmz, FilmNet, On-Z og CinemaZone.

I 2017 havde Moovy 150.000 unikke brugere og 1,6 mio. sidevisninger. Moovy har et meget aktivt community med 2.500 forumindlæg om ugen. Moovy TV's videoer er blevet set 1,8 mio. gange. Moovys Facebook-side har over 4500 fans og et ugentligt reach på op til 25.000.

Kommentarer

Bliv nyhedsskribent på Moovy!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen