Moovy Exclusive: Moovy runder 10.000 artikler!

Siden efteråret 2015 har Moovy-redaktionen givet den gas.

Til september fejrer Moovy sin 8-års fødselsdag – men allerede nu kan Danmarks mooligvis bedste filmsite fejre et helt særligt jubilæum. Moovy har nemlig for nylig rundet sammenlagt 10.000 artikler. De er fordelt således:

 • Nyheder og trailer-nyheder: 7.092
 • Anmeldelser: 1.444
 • Moovy Exclusive: 405
 • Afstemninger: 403
 • Konkurrencer: 248
 • Brugeranmeldelser: 198
 • Moovy TV: 183
 • Moovy Podcast: 79

Moovys redaktion består af ildsjæle, som afsætter en anseelig del af deres fritid til alskens artikler og anmeldelser, afstemninger og produktion af podcasts og Web TV-udsendelser.

Siden sitets start den 10. september 2015 er der nemlig sket en enorm udvikling. Fra de spæde år som ny, fræk dreng i klassen til et medie med et stærkt renommé, der jævnligt indkaldes af andre danske medier til at bidrage med ekspertise, herunder af TV Avisen, Go' morgen Danmark, P1, 24syv, Den Uafhængige og Radio4.

INTERVIEWS MED INTERNATIONALE OG DANSKE STJERNER

Ofte er Moovy det eneste danske medie, der taler med de store internationale stjerner, når deres nye opusser udkommer. De seneste år er det blandt andet blevet til Moovy TV-interviews med Oliver Stone, Chris Pine, Simon Pegg, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Robert Rodriguez, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner, Jessica Chastain, Evan Peters, Kevin Smith, Zack Snyder, Warwick Davis, Murray Bartlett, Kumail Nanjiani, Taika Waititi, Natalie Portman, Ana de Armas, Ryan Gosling, Chris Evans, Guillermo del Toro og senest stjernerne i megahittet "Avatar: The Way of Water".

Dertil har Moovy TV's Johan Albrechtsen også produceret længere særudsendelser om mesterværket JFK og om den legendariske so bad it's good-film "The Room".

Også inden for dansk film har Moovy talt med en række filmskabere og skuespillere over de sidste par år. Heriblandt Simon Lereng Wilmont, Dan Laustsen, Kandis-Johnny Hansen og Jesper Dalgaard, Jonas Poher RasmussenUlrich Thomsen og Zaki Youssef, Jørgen Leth, Anders Ølholm og Frederik Louis Hviid, folkene bag "Du er som er i himlen" og holdet bag "Vores mand i Amerika" samt det herlige makkerpar Wikke & Rasmussen.

Moovy gør en dyd ud af at dække filmfestivaler både herhjemme og i udlandet. CPH:DOX dækkes intensivt hvert år, og vi har tidligere besøgt blandt andet Sundance-filmfestivalen i USA, Cannes-filmfestivalen og Berlinalen i Tyskland.

SÆRARRANGEMENTER OG MOOVY PODCAST

Alskens arrangementer og særvisninger i biografer over hele landet har Moovy også været inde over. Herunder en forpremiere på David Cronenbergs "Crimes of the Future" i Øst for Paradis, "Battleship"-særarrangement i Empire Bio og "Star Trek"-filmfestival i FORMAT Biograf. Endnu flere spændende samarbejder er på vej, som I kan se frem til i det nye år og hinsides.

Og så er det snart to år siden, at Moovy Podcast blev lanceret og således udvidede vores allerede store, journalistiske værktøjskasse.

Værterne Mikkel Abel og Joachim Jelle har på rekordtid produceret snart 80 episoder, der gør os klogere på de nyeste tv-serier og film samt alskens kendte og mindre kendte film og filmmagere. Ud over holdets ugentlige episoder byder Moovy Podcast også på programrækker som det dybdegående "Spotlight", "Bad Moovy Club", samarbejdet "Moovy & Øst for Paradis præsenterer" og "Fem til fredag". Duoen har blandt andet dykket ned i David Cronenbergs glorværdige og blodige karriere og de hidtil bedste Stephen King-filmatiseringer.

Også Moovys brugere har været enormt aktive i årenes løb. Det er blevet til 182.679 forumindlæg fordelt på 12.248 forumtråde.

Derfor, fra Moovy-holdet: Tusind tak, fordi I læser, lytter og ser med.

Synes du om indholdet på siden, så er du velkommen til at støtte os her. For blot 150 kr. slipper du for reklamer på siden i et helt år.

Kommentarer

Moovy runder 10.000 artikler!

 • ★★★★★★2

  Tak for det store arbejde - kæmpe fornøjelse at læse dem, hver dag

  Wayne17-01-23 13:16

 • ★★2

  Dejligt at have bidraget til det flotte tal :)

  Thomas Fenger17-01-23 16:17

 • ★★★★★2

  Dejligt at have bidraget til det flotte tal :)

  Og SÅ dejligt at have dig med om bord, Thomas! Dit bidrag er kæmpe!

  The Insider17-01-23 16:31

 • 2

  Det er et dejligt site med en masse hårdtarbejdende mennesker. Tillykke!

  Derudover er jeg blevet rigtig klog på Star Trek uden at ville det.

  Nickell17-01-23 20:19

 • ★★★★★1

  Derudover er jeg blevet rigtig klog på Star Trek uden at ville det.

  Haha! Komplimenter fås ikke bedre :D jeg tror bestemt også, at en anseelig procentdel af mit output har været Trek-relateret!

  The Insider17-01-23 20:25

 • 2

  Tusind tak til de bedste, og skarpeste læsere! Og tusind tak til de bedste kollegaer en film nørd kan forestille sig 

  Elsteven017-01-23 20:54

 • ★★1

  Fedt! Tillykke!

  MadMartigan18-01-23 20:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen