Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 40

Weekenden står for døren, og som sædvanligt er den i filmens tegn. Ugens fire biografanmeldelser samt én Blu-ray-anmeldelse åbner op for en række filmoplevelser - hvad end det er i biografmørket eller hjemme i sofaen.

I biografen:

"The Walk": "'The Walk' er Robert Zemeckis i topform. Efter en lidt svag periode med haltende animationsprojekter er det glædeligt igen at opleve den kreative kærlighed til filmmediet, han uomtvisteligt er i besiddelse af."

"Far til fires vilde ferie": "'Far til fires vilde ferie' er som at sluge mængdevis af candyfloss på ultrakort tid. Kvalmende sødt og syntetisk uden den mindste smule næring."

"Praktikanten": "En af tidens mest populære strømninger i det amerikanske samfund er feminisme - hvilket også er blevet en iøjnefaldende tendens i amerikansk film. 'Praktikanten' er én titel i overfloden af ligegyldige og overfladiske pseudofeministiske film, som absolut er udvasket for værdi."

"Metropolis Complete": "Det er altsammen interessant og imponerende - men er filmen i sig selv så interessant, set med 2015 øjne? Absolut, “Metropolis Complete” består tidens tand - og dette er ikke udelukkende pga. sin uomgåelige status i filmhistorien."

På Blu-ray:

"Idealisten": "Taget i betragtning af, hvor tung en mangeårig sag Thulesagen er, formår instruktør Christina Rosendahl at gøre 'Idealisten' til et ekstremt underholdende og politisk interessant portræt af løgnens anatomi - og ikke mindst en nations selvbedrag."

Se alle ugens nye film.

Kommentarer

Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 40

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen