Årets største danske biografsucces får flot modtagelse i USA

Herhjemme er "Flaskepost fra P" årets hidtil største biografsucces med over 700.000 solgte billetter. Filmen er solgt til det meste af verden (over 70 lande), og nu er filmen også nået til USA, hvor de første anmeldelser er bragt. Og dommen over filmen – som på engelsk har fået titlen "A Conspiracy of Faith" – er indtil videre særdeles flot med flere rigtig gode anmeldelser fra nogle af USA største aviser.

I Los Angeles Times skriver Michael Rechtschaffen, at filmen "…er den mørkeste og mest fængslende af de tre Jussi Adler-Olsen-filmatiseringer." Og efter at have rost både Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares for deres spil samt filmens instruktion, manuskript, fotografering og musik slutter han af med at konkludere, at Afdeling Q-filmene er så intelligente, at der gerne må komme flere.

Også i The New York Times er der flotte ord med på vejen fra anmelder Ken Jaworowski. Han kalder filmen "den klart mørkeste i Afdeling Q-serien." Og så synes han, at den skiller sig flot ud fra de to foregående film, ved at den foregår næsten udelukkende i dagslys, hvilket, han synes, gør den endnu mere foruroligende. Han er ikke mindst begejstret for filmens slutning, som, han synes er perfekt, og så runder han af ved at notere sig, at de småindvendinger, han har mod filmen, er nemme at tilgive.

"Flaskepost fra P" har i disse dage digital premiere og kan fra torsdag 4. august købes på dvd og Blu-ray. Filmen er i øvrigt netop nu nomineret til to af hovedpriserne ved Svend Prisen 2016, nemlig Årets Mest Populære Danske Film og Årets Bedste Mandlige Skuespiller (Nikolaj Lie Kaas). Prisuddelingen finder sted 31. august.

Kommentarer

Årets største danske biografsucces får flot modtagelse i USA

 • 0

  ÅRETS STØRSTE DANSKE BIOGRAFSUCCES FÅR FLOT MODTAGET I USA

  Det skal vist være modtagelse, ikke modtaget :)

  Jeg så filmen den anden dag og var fint underholdt. Nogen stor kunst synes jeg ikke det var, men nu har jeg set den.

  Superknys 2-08-16 13:02

 • ★★★★★★0

  Kvinden I Buret fandt jeg ok da jeg så den, men dog intet særligt. Fasandræberne derimod fandt jeg tæt på ringe. Jeg har ikke haft travlt med at se denne. Skulle den være bedre?

  T. Nielsen 2-08-16 13:29

 • ★★★0

  Kan man forstå hvad de siger i denne film? For de 2 tidligere har jeg måtte se med undertekster for at forstå dem.

  MOVIE1000 2-08-16 13:33

 • ★★★★★0

  Jeg har stadigvæk ikke fået set "Fasandræberne" på grund af de noget lunkne anmeldelser, selvom jeg egentlig syntes, at "Kvinden i buret" var en virkelig habil thriller. Jeg fik dog set "Flaskepost fra P" på et fly for nylig (det blev godt nok liiiidt mærkeligt under nogle af de mere dystre scener, når der sad en komplet fremmed lige ved siden af!), og den var helt på niveau med seriens første film. Ganske udmærkede underholdning - men jeg var måske alligevel glad for, at der var undertekster på, MOVIE1000 :-)

  The Insider 2-08-16 15:38

 • ★★★0

  Men når nu manden bag bøgerne ikke er fan? Hmm, må hellere få set alle tre, inden jeg kæfter op!?

  Gasivodo 2-08-16 19:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen