Buzz skuer mod det uendelige univers på ny sej plakat til Pixars "Lightyear"

Nu finder vi snart ud af, hvordan vores alle sammens space-ranger, Buzz Lightyear, blev et ultrapopulært stykke legetøj i "Toy Story".

Pixar har afsløret en helt ny og sej plakat til studiets kommende animationsfilm, "Lightyear", og den kan ses herunder. Her er Buzz Lightyear i selskab med sin charmerende robot-kat Sox og sit crew, mens den onde Zurg lurer i baggrunden.

"Lightyear" har en særdeles fascinerende præmis. Instruktøren, Angus MacLane, stillede nemlig spørgsmålet: Hvilken film så Anders fra "Toy Story", der gjorde, at han bare måtte eje en Buzz Lightyear-dukke? Hvilken film er med andre ord Anders' "Star Wars"? Netop den film ville MacLane gerne se, og nu har han så selv lavet "Lightyear", der giver svaret.

Se også: Buzz har kurs mod det uendelige univers i actionfyldt trailer til Pixars "Lightyear"

I eventyret kommer Buzz på et actionspækket sci-fi-eventyr i det ydre rum, hvor han strander på en fjendtlig planet.

Her må den heltemodige astronaut og hans crew blandt andet bekæmpe en hær af enorme og faretruende robotter, der ledes af den onde kejser Zurg, som huskes for at spille en vigtig rolle i "Toy Story 2".

"Lightyear" sætter kurs mod det uendelig univers – og de danske biografer – den 16. juni.

Kommentarer

Buzz skuer mod det uendelige univers på ny sej plakat til Pixars "Lightyear"

 • 0

  Ved man om det bliver Thomas Eje igen, eller om de også finder en ny på dansk? 

  Nagash 7-05-22 14:36

 • ★★★★0

  Eftersom Det heller ikke er Tim Allen der er stemmen i den her men Chris Evans, er der også rig mulighed for en omcastning her, det kan være Disney ligefrem insistere på det.

  Elwood 9-05-22 09:21

 • ★★★★0

  Så lige traileren i biffen her forleden og synes ikke umiddelbart det lød som Thomas Eje, men det jo også mange år siden nu, men i og med Lightyear skal forstille at være en ægte person, i filmen ville det give fin mening at adskille stemmerne.

  Elwood 9-05-22 09:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen