Casper Christensen og "Borat"-skaber står bag ny sci-fi-komedie

Den danske komiker og Anthony Hines har i fællesskab skrevet manuskriptet til "Robots".

Casper Christensen er for alvor ved at markere sig internationalt. Nu bliver han medforfatter på den kommende science fiction-komedie "Robots", som er baseret på en novelle af den amerikanske forfatter Robert Sheckley, der døde i 2005.

I "Robots" følger vi Charles (Jack Whitehall) og Elaine (Emma Roberts), der udnytter ulovlige robot-udgaver af dem selv til at snyde folk. Da de to robotter forelsker sig i hinanden og stikker af, må Charles og Elaine opspore dem, inden myndighederne kommer på sporet af dem.

Sidst Christensen viste sig i en international film var i svindlerkomedien "The Hustle", mens han (naturligvis) også for nylig var inde over "Klovn The Final". Anthony Hines har haft et mangeårigt samarbejde med den kontroversielle britiske komiker Sacha Baron Cohen og har ud over "Borat" også skrevet "Brüno", serien "Who is America?" og "Ali G Indahouse".

"Robots" figurerer lige nu på den virtuelle Cannes-filmfestival, hvor jagten er gået ind på en international distributør.

Og apropos Cohen og Christensen, så kan I herunder se eller gense Moovy TV's "Dan Dream"-interview bl.a. Casper Christensen, som også kommer ind på sit samarbejde med Cohen på et muligt, amerikansk "Klovn"-remake:

Kommentarer

Casper Christensen og "Borat"-skaber står bag ny sci-fi-komedie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen