Colin Firth og flere britiske stjerner slutter sig til Sam Mendes' "Empire of Light"

"1917"-instruktøren har allerede hyret Olivia Colman til at spille hovedrollen i dramaet, som skydes af Mendes' Oscar-belønnede hoffotograf, Roger Deakins.

Tilbage i april rapporterede vi, at manden bag "1917" og "American Beauty", Sam Mendes, har et nyt projekt i støbeskeen: kærlighedsdramaet "Empire of Light".

Titlen refererer til det magiske biografrum, hvor lyset fra projektoren skyder gribende fortællinger op på det hvide lærred. Og hovedparten af historien udspiller sig netop i en biograf på den engelske sydkyst – vel at mærke engang i 1980'erne.

Mendes har allerede hyret Olivia Colman ("The Favourite") til at spille filmens hovedrolle, og nu bekræfter Deadline, at de britiske stjerner Colin Firth ("Kursk"), Toby Jones ("Jurassic Park: Fallen Kingdom") og Crystal Clarke ("Star Wars: The Force Awakens") har sluttet sig til filmens skuespillertrup.

Se også: Stjernespækket pressekonference med "1917"-holdet

Firth havde i øvrigt en bitte birolle som en engelsk general i Mendes' "1917". Og en anden af Mendes' tidligere samarbejdspartnere, den legendariske filmfotograf Roger Deakins ("Blade Runner 2049") arbejder også på "Empire of Light".

Mendes skriver i øvrigt selv manuskriptet til "Empire of Light", som efter planen lander i biograferne engang i efteråret 2022.

Herunder kan I se Moovy TV's "1917"-interviews med både Mendes og Deakins:

Kommentarer

Colin Firth og flere britiske stjerner slutter sig til Sam Mendes' "Empire of Light"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen