DC skal måske finde en ny skuespiller til skurkerollen i "The Batman"

Det ville ikke være en overdrivelse at påstå, at Warner Bros. og DC's kommende "The Batman" har oplevet en masse turbulens...

Først droppede Ben Affleck tjansen som instruktør, så blev Matt Reeves ("Abernes planet: Revolutionen") hyret som erstatning efter en masse polemik, og senest florerede der rygter om, at Ben Affleck gerne ville droppe helt ud af projektet.

Og i et splinternyt interview fortæller skuespilleren Joe Manganiello ("Magic Mike XXL"), der ellers var blevet hyret til at spille skurken Deathstroke i den kommende superheltefilm, at han kun "måske" skal medvirke.

"Måske, det får vi at se," konstaterede Manganiello, da han blev spurgt, om han tropper op i Reeves' film.

Da den 40-årige skuespiller blev hyret, var der selvfølgelig en anden instruktør om bord, og Reeves omskriver angiveligt manuskriptet "fra bunden af", så derfor er der naturligvis en chance for, at hverken Manganiello eller lejemorderen Deathstroke dukker op i "The Batman".

Batman vil næste gang kunne ses i "Justice League", der har biografpremiere 16. november, mens "The Batman" endnu ikke har fået fastsat en premieredato.

Kommentarer

DC skal måske finde en ny skuespiller til skurkerollen i "The Batman"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen