"Deadpool 2" starter optagelser - Ryan Reynolds teaser nyt billede

Ryan Reynolds har på Twitter med et nyt teaser-billede bekræftet, at optagelserne til "Deadpool 2" er gået i gang. Billedet viser Deadpool foran X-Mansion og kan ses herunder.

Filmen instrueres af David Leitch ("John Wick") og har udover Reynolds tilbage i rollen som den kække antihelt også Zazie Beetz i rollen som mutanten Domino og Josh Brolin som den tidsrejsende søn af X-Mens Cyclops, Cable.

"Deadpool" havde premiere i februar sidste år og blev både et kritiker- og publikumshit med en samlet omsætning på hele 783 mio. dollars ud fra et relativt beskedent budget på 58 mio.

"Deadpool 2" får premiere i USA 1. juni til næste år.

Kommentarer

"Deadpool 2" starter optagelser - Ryan Reynolds teaser nyt billede

 • 0

  Glæder mig allerede nu som et lille barn. Vidste stortset intet om Deadpool inden jeg så den første, og tror umiddelbart ikke jeg nogensinde har grint så meget før :)

  Geekalot19-06-17 12:58

 • 0

  #1 - Nej, det var godt nok en ubetinget succes. Jeg havde selv en smule kendskab til ham, men på ingen måder en inkarneret fan. Kæresten vidste så godt som intet. Kun det hun havde set i den første Wolverine, så hun var jo faktisk lidt skeptisk.
  Men lade os sige det sådan her: Vi var begge glade for vi tissede af før filmen, ellers skulle jeg have lånt et par Tena med hjem fra arbejde :)

  Nagash19-06-17 16:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen