Den oprindelige idé til "Independence Day 2" var meget, meget anderledes

I de tidligere 2000'ere skrev Roland Emmerich og Dean Devlin et manuskript til en fortsættelse til "Independence Day", som ville have været en meget anderledes film end den actionfyldte kommende "Independence Day: Resurgence" – for at sige det mildt.

Emmerich fortæller: "Det var efter 9/11, og Dean og jeg ønskede, at filmen skulle handle om fred, og det fungerede bare ikke... Vi skyder aliens ned ved et uheld, og derefter, i slutningen af filmen, lander de på græsplænen ved Det Hvide Hus og siger 'vi kommer i fred', og det var det. Det var bare for svag en idé, og vi ville egentlig ikke rigtig lave den. Det føltes ikke som en 'Independence Day'-film. Det var kun alien-skibet, der blev ødelagt!"

Selvom idéen den dag i dag nok kan virke yderst tam og bizar, var verden et meget anderledes sted efter 11. september, hvor flere i Hollywood talte om, at man aldrig nogensinde igen ville kunne lave den type storstilede katastrofefilm, hvor terrorister (eller i dette tilfælde aliens) angreb uskyldige, og store vartegn blev ødelagt.

På spørgsmålet om der vil komme en 3'er, siger Emmerich, at det vil der, hvis "Independence Day: Resurgence" er succesfuld nok, idet 2'eren lægger op til en fortsættelse. Han vil i så fald dog ikke – som med "Independence Day: Resurgence" – vente 20 år, da han gerne vil kunne lave den uden gangstativ, siger instruktøren.

Kommentarer

Den oprindelige idé til "Independence Day 2" var meget, meget anderledes

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen