Disneys "The Rocketeer"-fortsættelse mister sin instruktør

Kultfilmens næste og længe ventede kapitel har svært ved at få luft under vingerne.

Eventyrfilmen "The Rocketeer" floppede finansielt tilbage i 1991, men den har siden da oparbejdet så stor en fanskare, at Disney sidste år annoncerede planerne om en efterfølger med den oplagte titel "The Return of the Rocketeer".

Nu er det så kommet frem, at filmens instruktør, J.D. Dillard ("Sleight", "The Twilight Zone"), ikke længere er om bord på projektet. Det erfarer The Wrap.

Det tidlige exit skyldes angiveligt, at filmmageren ikke ønsker at lave endnu en film, der har samme tema som Dillards forrige film, "Devotion", der ligesom "The Return of the Rocketeer" handler om flyvning og for en stor dels vedkommende foregår i luftrummet.

Læs også: Marvels nye "Blade"-film mister sin instruktør – blot to måneder før optagestart

Dillard afslører endvidere over for The Wrap, at han heller ikke længere er tilknyttet en planlagt "Star Wars"-film samt DCEU's "Black Superman".

Billy Campbell havde hovedrollen i den originale "The Rocketeer" som en ung pilot, der i 1938 falder over en særlig jakke med indbygget jetpack, som tillader ham at flyve rundt og bekæmpe de gangstere og nazister, som han pludselig har i hælene. Timothy Dalton spillede skurken, mens Jennifer Connelly spillede Campbells flamme.

Tiden må vise, om vi i lyset af nyheden om Dillards exit overhovedet nogensinde får "The Return of the Rocketeer" at se på Disney+, hvor filmen efter den oprindelige plan er sat til engang at udkomme.

Kommentarer

Disneys "The Rocketeer"-fortsættelse mister sin instruktør

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen