Disneys skurke får deres egen live-action-serie

Disney udforsker de klassiske skurkes oprindelse i serien, der udkommer til underholdningsgigantens kommende streamingtjeneste, Disney+

Disney har i årenes løb skabt et hav af uforglemmelige skurke, der ofte har vist sig at være mindst lige så interessante som helten. Tænk blot på figurer som Scar fra "Løvernes konge", Kaptajn Klo i "Peter Pan" og Frollo i "Klokkeren fra Notre Dame".

Nu får nogle af de mest ikoniske Disney-skurke snart deres helt egen serie, der vil løfte sløret for karakterernes ophav.

"Book of Enchantments" er baseret på Serena Valentinos bogserie "Villains", der fortæller oprindelseshistorierne til klassiske skurke som Ursula fra "Den lille havfrue", Udyret fra "Skønheden og udyret" samt Den Onde Dronning fra "Snehvide og de syv dværge". Det er angiveligt disse skurke, vi kommer til at følge sammen med Gothel fra "To på flugt" og Maleficent fra "Tornerose", hvis forhistorier Valentino også har udforsket i "Villains".

Dog har Maleficent allerede allerede fået sin origin-historie fortalt i filmen af samme navn med Angelina Jolie i titelrollen, så tiden må vise, om karakteren også optræder i det nye projekt.

Michael Seitzman ("Quantico", "Code Black") skal skrive og producere "Book of Enchantments", der får premiere på Disney+, som ventes at gå i luften i slutningen af indeværende år.

Kommentarer

Disneys skurke får deres egen live-action-serie

  • 0

    live,Live,LIVE! Og jeg som er gået død i selveste Roskilde festival - efter mange, mange år :-(

    Hvad er der SÅ galt med tegninger? (24 stk. pr. sek.)

    Gasivodo 3-03-19 20:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen