Ethan Hawke er fandens uhyggelig på første "The Black Phone"-plakat

"Tal aldrig med fremmede," fastslår den første plakat til den kommende Blumhouse-gyser, som genforener Hawke med "Sinister"-instruktøren Scott Derrickson.

Tilbage i 2012 lavede filmmageren Scott Derrickson horror-hittet "Sinister", som otte år senere i 2020 blev kåret til filmhistoriens mest uhyggelige film i et større videnskabeligt studie.

Sidste november dykkede Moovy ned i skabelsen af "Sinister" i en række temaartikler samt i et længere, eksklusivt videointerview med Derrickson.

I "Sinister" spillede Ethan Hawke en krimiforfatter, der flytter ind i et hus, hvor der er blevet begået en forfærdelig forbrydelse. Og imens han efterforsker sagen, begynder onde kræfter, inklusive den gruopvækkende dæmon Bughuul, at terrorisere forfatteren og hans familie.

Og som vi tidligere har rapporteret her på Moovy, så genforenes Hawke og Derrickson snart på gyserprojektet "The Black Phone", som vi netop har fået den første, frygtindgydende plakat til, som kan ses herunder.

Læs også: Endnu en "Sinister"-skuespiller slutter sig til instruktørens næste gyser

"The Black Phone" er baseret på en novelle af Joe Hill, som er søn af selveste Stephen King. Hills historie handler om en dreng, der er indespærret i en blodig kælder, hvor en gammel telefon ringer hver nat og overdrager beskeder fra de dødes rige.

Drengen er blevet kidnappet af en maskeret galning, som spilles af Ethan Hawke. Og det er netop Hawkes horror-skurk, som pryder plakaten til "The Black Phone".

Gyseren produceres af filmselskabet Blumhouse, der netop producerede "Sinister" samt andre horror-hits som "Get Out" og "The Invisible Man".

"The Black Phone" er klar til at skræmme livet af os i de danske biografsale fra og med den 27. januar 2022.

Kommentarer

Ethan Hawke er fandens uhyggelig på første "The Black Phone"-plakat

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen