Endnu en "Sinister"-skuespiller slutter sig til instruktørens næste gyser

James Ransone og Ethan Hawke genforenes i den kommende gyser "The Black Phone", som er baseret på en novelle skrevet af Stephen Kings søn.

Tilbage i januar rapporterede vi, at instruktøren bag horror-hittet "Sinister" fra 2012, Scott Derrickson, havde hyret den films hovedrolleindehaver, Ethan Hawke, til at medvirke i sin næste gyser: "The Black Phone".

"The Black Phone" er baseret på Joe Hills novelle af samme navn. Hill er søn af selveste Stephen King og har tidligere bl.a. skrevet gysertegneserien "Locke & Key", som for nylig blev til en succesfuld Netflix-serie.

At dømme ud fra den officielle synopsis bliver "The Black Phone" en ret unik film, idet den handler om en død filmnørd i 1945, som hjemsøger en biograf; en ensom og "oppustelig" dreng; en fyr ved navn Francis, som er blevet forvandlet til en 2,5 meter høj græshoppe; og en dreng, som er indespærret i en blodig kælder, hvor en gammel telefon ringer hver nat og overdrager beskeder fra de dødes rige. Javel ja.

Og nu bekræfter The Hollywood Reporter, at endnu en "Sinister"-skuespiller vil optræde i "The Black Phone": James Ransone.

Læs også: Videnskabeligt studie fastslår: Disse er de mest uhyggelige gysere nogensinde

I "Sinister" spillede Ransone en sherif, som hjalp en forfatter (spillet af Ethan Hawke) med at efterforske en række mystiske drab. Senere i "Sinister 2", som Derrickson producerede og skrev manuskriptet til, var Ransones sherif hovedpersonen.

Derudover medvirkede Ransone for nylig i en anden succesfuld gyser, "It del 2", hvori han spillede den ældre, neurotiske Eddie Kaspbrak.

Tilbage i november dykkede Moovy i øvrigt ned i skabelsen af "Sinister" i en række temaartikler, efter at et britisk studie havde slået fast, at den var "den mest uhyggelige film nogensinde".

"The Black Phone" udkommer formentlig senere i år og produceres af filmselskabet Blumhouse, der netop producerede "Sinister" samt andre horror-hits som "Get Out" og "The Invisible Man".

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's dybdeborende interview med Scott Derrickson, som også har Marvel-hittet "Doctor Strange" på CV'et:

Kommentarer

Endnu en "Sinister"-skuespiller slutter sig til instruktørens næste gyser

  • ★★★★★2

    Handlingen lyder lidt triviel. Ikke sikker på at vi har brug for endnu en film som handler om lige netop disse ting. 

    Lars!23-03-21 12:28

  • ★★★★★0

    Handlingen lyder lidt triviel. Ikke sikker på at vi har brug for endnu en film som handler om lige netop disse ting. 

    The Insider23-03-21 13:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen