Fanfavorit og "Guardians of the Galaxy"-skurke vender tilbage i "Captain Marvel"

Marvels kommende film om superheltinden Carol Danvers byder på flere gamle kendinge fra det farverige univers.

Når Brie Larson næste år suser ind på biograflærredet som superheltinden Captain Marvel, bliver det i noget nær klassisk Marvel-selskab. Det er allerede kommet frem, at Samuel L. Jacksons kontante S.H.I.E.L.D.-chef Nick Fury vil dukke op i filmen, og i forbindelse med filmens produktionsstart har man nu afsløret en hel række af ansigter, som vil kunne opleves i Marvel-baskeren.

Det drejer sig først og fremmest om et par aktører, opmærksomme Marvel-fans vil være særdeles velbekendte med. Clark Gregg, der kunne ses som agenten Phil Coulson i den allerførste "Iron Man" tilbage i 2008 og siden blev det centrale omdrejningspunkt i tv-serien "Agents of S.H.I.E.L.D.", har nemlig sluttet sig til superheltefilmen, hvor han vil genoptage rollen. "Captain Marvel" foregår i 1990'erne, og altså noget før Tony Stark iklædte sig Iron Man-dragten, så det lader til, at vi kan se frem til at møde et par af fanfavoritterne i deres yngre år.

Desuden er Lee Pace ("Halt and Catch Fire") og Djimon Hounsou ("Blood Diamond") ligeledes kommet med ombord. De to skuespillere gav den som kosmiske skurke i 2014 i "Guardians of the Galaxy", hvor de medvirkede som hhv. Ronan the Accuser og Korath the Pursuer. Lashana Lynch ("Brotherhood"), Gemma Chan ("Transformers: The Last Knight") og Rune Temte ("Fortitude") har derudover sluttet sig til projektet.

"Captain Marvel" er den første Marvel Studios-produktion med en kvindelig superhelt i den centrale hovedrolle og følger piloten Carol Danvers (Brie Larson) og hendes skæbne, da hun pludselig bliver tildelt enorme superkræfter efter at være kommet i kontakt med blodet fra et rumvæsen. "Rogue One: A Star Wars Story"-stjernen Ben Mendelsohn er skurk i filmen, mens Jude Law har påtaget sig rollen som Walter Lawson, Captain Marvels læremester.

Filmen instrueres af makkerparret Anna Boden og Ryan Fleck og får dansk premiere 7. marts 2019.

Kommentarer

Fanfavorit og "Guardians of the Galaxy"-skurke vender tilbage i "Captain Marvel"

 • ★★0

  Hmmm, dét billede minder mig mest om dengang, jeg skulle ha' tjekket min prostata!? :-/

  Gasivodo30-03-18 21:48

 • ★★★★★★0

  Hmmm, dét billede minder mig mest om dengang, jeg skulle ha' tjekket min prostata!? :-/

  Det fandt du vel også marvelous;)

  T. Nielsen30-03-18 22:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen