Filmen om Marvels vampyr "Morbius" får ny premieredato

Vampyren fra Spider-Man-universet er snart klar med sin egen film.

I løbet af det seneste års tid har det været reglen snarere end undtagelsen, at storfilm får rykket deres oprindelige premieredato. Dette gælder også for "Morbius"-filmen om Marvels blodsugende antihelt, der oprindeligt skulle have været i biograferne i løbet af sommeren 2020.

Nu har den længe ventede Spider-Man-spin-off fået sin nye premieredato, men vi må stadig væbne os lidt med tålmodighed. Filmen får nemlig først premiere på den anden side af sommeren.

"Morbius" får premiere 8. oktober 2021.

Vampyren Morbius – eller Morbius the Living Vampire, som han også kaldes – startede oprindeligt som en af Spider-Mans fjender, men fik også liv i sin egen serie, hvor han stillede sin blodtørst ved at nedlægge bad guys og drikke deres blod. Titelrollen bliver spillet af Jared Leto og ud over Leto finder vi også selveste Michael Keaton på rollelisten.

Vi forventer et blodbad af Marvelske dimensioner lige i tide til halloween. Trænger du til at få genopfrisket traileren, kan den findes lige her

Filmen instrueres af svenske Daniel Espinosa, som Moovy TV interviewede tilbage i 2017 i forbindelse med premieren på hans sci-fi-gyser "Life":

Kommentarer

Filmen om Marvels vampyr "Morbius" får ny premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen