Første billede af Tom Holland som Nathan Drake i "Uncharted"

Den unge "Spider-Man"-stjerne er i fuld gang med optagelserne til den længe ventede filmatisering af Naughty Dogs populære videospil.

Efter utallige års ventetid og en af filmhistoriens længste omgange "instruktørstoledans" er filmudgaven af PlayStation-spilserien "Uncharted" omsider lige på trapperne.

"Venom"-instruktøren Ruben Fleischer dirigerer løjerne, mens 24-årige Tom Holland ("Spider-Man: Far from Home") spiller en ung live-action udgave af videospillenes helt, eventyreren Nathan Drake, foran kameraet.

Læs også: Top Tirsdag: Fem videospil med filmiske narrativer

Tidligere i år blev produktionen af filmen sat i bero på grund af coronapandemien, men nu er arbejdet på filmprojektet blevet genoptaget. Det understreges i øvrigt af det første officielle billede fra filmen, som Holland netop har delt på sin Instagram-profil. Billedet kan også ses herunder.

I rollen som Drakes tro følgesvend, Sully, finder vi Mark Wahlberg, som ellers oprindeligt blev hyret til at spille Drake, dengang David O. Russell ("Silver Linings Playbook", "Three Kings") var om bord som instruktør for flere år siden.

Hvis alt går vel, så lander "Uncharted" i biograferne i juli 2021.

Kommentarer

Første billede af Tom Holland som Nathan Drake i "Uncharted"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen