Podcast: Episode #46 - Fra værst til bedst: Spider-Man

I anledning af premieren på "Spider-Man: Across the Spider-Verse" kigger Moovy Podcast nærmere på den edderkoppespind-svingende superhelt, når alle "Spider-Man"-filmene rangeres.

En ny film med superhelten Spider-Man er svunget ind i de danske biografer, og derfor kigger Moovy Podcast i ugens episode nærmere på the friendly neighbourhood Spider-Man.

Siden Sam Raimi startede sin originale trilogi i 2002 – før MCU blev kickstartet, og superheltefilm var allemandseje – har de sidste tyve år med Spider-Man på det store lærred nemlig rykket til grænserne for den moderne blockbuster og ikke mindst opblomstringen af superheltefilm.

De to værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har derfor rangeret de ti "Spider-Man"-film fra værst til bedst ved at kaste edderkoppemanden ind i algoritmemaskinen.

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #25 - 5 ITALIENSKE FILM DU SKAL SE!

Går der nostalgi-overload i den, når værterne skal rangere Sam Raimis originale trilogi, der havde Tobey Maguire og Kirsten Dunst i hovedrollerne?

Og hvordan ser det ud, når superhelten rebootes efter blot 5 år med Andrew Garfield som den titulære webslinger? Store millionbeløb, skandale-lækager fra Sony og en kamp med Marvel er nemlig nogle af de elementer, der også er med til at fortælle, hvorfor superhelten har været så omtalt de seneste årtier.

Er "The Amazing Spider-Man 2" bedre end sit rygte, og var "The Amazing Spider-Man" måske ikke så... amazing alligevel?

Tom Holland og Spider-Mans entré i MCU skal selvfølgelig også ind på rangeringslisten. Reflekterer den svimlende milliardomsætning kvaliteterne i "Spider-Man: No Way Home", og vinder "Endgame"-efternøleren, "Spider-Man: Far From Home", på gensyn?

Alt dét, og ikke mindst de to animerede multiverse-film, kan du blive meget klogere på i episoden, når vi kårer filmene fra værst til bedst.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #46 - Fra værst til bedst: Spider-Man

 • ★★★★★★0

  Godt emne, jeg lytter med snarrest.

  Wayne 9-06-23 21:54

 • ★★★★2

  Er "The Amazing Spider-Man 2" bedre end sit rygte

  Næ.

  Der har godt nok været en eller anden "movement" online, der har forsøgt at stille de to Amazing Spider-Man i et bedre lys, fordi mange holder af Andrew Garfield, men filmene er nu stadig noget lort.

  NSF 9-06-23 21:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen