Gyserbogen "Scary Stories to Tell in the Dark" finder ny instruktør efter Guillermo del Toro

Nordmanden André Øvredal overtager instruktørtjansen på Guillermo del Toros hjertebarn.

For den mexikanske instruktør Guillermo del Toro er rækken af skrottede filmproduktioner lang. Senest måtte hans "Pinocchio"-film lade livet, og nu må han trække sig fra en filmatisering af gyserbogen "Scary Stories to Tell in the Dark".

"Scary Stories to Tell in the Dark" er en uhyggelig antologi-børnebogsserie fra 1981 af Alvin Schwartz, der længe har været et drømmeprojekt for Guillermo del Toro at filmatisere. Det var planen, at den mexikanske instruktør skulle sætte sig til rette i instruktørstolen på projektet, men nu vælger han i stedet at trække sig. Del Toro har tidligere udtalt, at han vil tage et års pause fra filmarbejdet, efter han er færdig med sin kommende film, "The Shape of Water":

Nordmand overtager instruktørtjansen

Modsat mange andre af Guillermo del Toros henlagte projekter er "Scary Stories to Tell in the Dark" dog ikke lagt på is. I stedet har filmen fundet sig en ny instruktør i nordmanden André Øvredal, som senest har været aktuel med gyseren "The Autopsy of Jane Doe" fra 2016, der fik flotte anmeldelser med på vejen.

Selvom Guillermo del Toro træder tilbage som instruktør, vil han i stedet fungere som producer på filmen, der får manuskript af Kevin Hageman og Dan Hageman ("LEGO filmen - Et klodset eventyr").

"Scary Stories to Tell in the Dark" begynder produktion til sommer næste år, mens en premiere ikke er fastsat.

Kommentarer

Gyserbogen "Scary Stories to Tell in the Dark" finder ny instruktør efter Guillermo del Toro

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen