HBO løfter sløret for rolleliste til "Watchmen"-serien

Serien foregår flere årtier efter den originale tegneserie og kommer bl.a. til at byde på "Miami Vice"-stjernen Don Johnson.

Seriegiganten HBO har nu offentliggjort den gruppe af skuespillere, der skal udgøre de centrale roller i kanalens kommende "Watchmen"-tv-serie. Serien baseres på den ikoniske tegneserie af Alan Moore og Dave Gibbons og har "Lost"- og "The Leftovers"-forfatteren Damon Lindelof som showrunner.

Til at lede fortællingen har man castet Regina King i hovedrollen. Skuespillerindens karriere går tilbage til starten af 1990'erne med film som "Boyz n the Hood" og "Friday", og de senere år har man kunnet se hende i tv-serierne "Southland", "Shameless" og "American Crime" – og minsandten også i førnævnte Lindelofs "The Leftovers".

Derudover vil serien ligeledes byde på "Miami Vice"-stjernen Don Johnson og Oscar-vinder Louis Gossett Jr. 80'er-ikonet Johnson er selvfølgelig bedst kendt fra den klassiske politiserie, men har efter årtusindskiftet kunnet opleves i projekter som komedieserien "Eastbound & Down", den hårdtslående "Brawl in Cell Block 99" og Quentin Tarantinos "Django Unchained".

Gossett Jr. blev i 1983 tildelt prisen for årets mandlige birolle af Oscar-akademiet for sin præstation i "Officer og gentleman". Siden har det ikke skortet på arbejde for skuespilleren, der har optrådt i et væld af spillefilm, tv-serier og tv-film.

Kostumeklædte eventyr i både nutid og fortid

Derudover er de resterende centrale roller i "Watchmen"-serien blevet udfyldt med Tim Blake Nelson ("O Brother, Where Art Thou?"), Adelaide Clemens ("Rectify") og Andrew Howard ("Hatfields & McCoys"). Fælles for alle disse medvirkende er dog, at vi endnu ikke ved, hvilke roller de rent faktisk skal spille.

HBO og Lindelof holder nemlig kortene tæt til kroppen, så indtil videre kan vi kun gætte på, om der skulle være en superhelt eller superskurk gemt blandt den afslørede rolleliste. Serien foregår dog i nutiden, og Lindelof udtaler således en kende kryptisk om superheltehistorien: "Nogle af karaktererne vil være ukendte. Nye ansigter med nye masker til at dække dem til med."

Han fortsætter: "Vi regner også med at tage et kig på det seneste århundrede af kostumeklædte eventyr gennem et par overraskende, men stadig velkendte sæt øjne... og det er her, vi kommer til at tage de største chancer."

Pilotafsnittet af serien instrueres af Nicole Kassell, som foruden en solid række tv-episoder har begået spillefilmene "The Woodsman" og "A Little Bit of Heaven". Det er endnu ikke blevet afsløret, hvornår "Watchmen" forventes at få premiere.

Kommentarer

HBO løfter sløret for rolleliste til "Watchmen"-serien

 • ★★★★★★0

  Nu det er HBO synes jeg det lyder interessant. Lindelof kender jeg egentlig kun begrænset til. Har aldrig set Lost, som vel er det han er mest kendt for? Det jeg har set han har skrevet har svinget fra den stupide og yderst middelmådige Prometheus til det solide som World War Z (Som han så ikke selv har fundet på). Men imponeret har jeg endnu ikke været. 

  T. Nielsen24-05-18 19:58

 • ★★0

  Lindelof er mest kendt for "Lost", som han er elsket og (lidt) hadet for. Derefter er han nok mest hadet for Prometheus. :)

  Det lader dog til han har fået en renæssance med serien "The Leftovers", som eftersigende starter udmærket og ender med at blive rimelig genial. 

  Mikkel Abel24-05-18 20:11

 • ★★★★0

  “The Leftovers” er fantastisk og har givet mig fuld tiltro til Lindelof og hans kommende tv-serier.

  Kruse24-05-18 20:18

 • ★★★★1

  Både Lost og The Leftovers er fantastiske serier. Måske Lindelof bare skal holde sig til serier fremfor film?

  David Lund24-05-18 20:26

 • ★★★★★★0

  Nu det jo ofte svært helt at vide, helt hvor stor en procentdel han har skylden for de film (og serier) han har været med på. Men måske han bare egner sig bedre til serieformatet så, hvor han kan skrive sig ud af plothuller, svage karakterer, dårlige løsninger og påfund med mere, fordi han har mere tid til at lade historien udfolde sig.

  T. Nielsen24-05-18 20:28

 • ★★★★★★0

  Både Lost og The Leftovers er fantastiske serier. Måske Lindelof bare skal holde sig til serier fremfor film?

  Heeeey.....:-D

  T. Nielsen24-05-18 20:28

 • ★★★0

  Hvornår er diverse 'Serier' egentlig gode nok til, at blive nævnt på Moovy.dk?

  Gasivodo25-05-18 04:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen