Henry Cavill vender muligvis tilbage som Superman

Dog ikke i en solofilm, lyder det.

Britiske Henry Cavill, der spillede Superman i "Man of Steel", "Batman v Superman: Dawn of Justice" og "Justice League", ser nu ud til at skulle trække i den legendariske dragt på ny.

Det forlyder således, at Cavill forhandler med Warner Bros. om en tilbagevenden til rollen. Efter sigende planlægger studiet ikke en "Man of Steel 2", og der er på nuværende tidspunkt ikke en solofilm om Superman i kikkerten.

Tanken er i stedet at få Cavill tilbage, så han kan medvirke i nogle af de andre DC-film, filmselskabet har under udvikling. Disse tæller bl.a. "Aquaman 2", "Black Adam", som har Dwayne Johnson tilknyttet hovedrollen, og efterfølgeren til "Shazam!".

I 2018 gik rygterne ellers på, at Cavill så ud til at være færdig i DC-filmenes regi. Siden udtalte han, at han på ingen måde selv havde opgivet rollen, og ovenpå nyheden om, at Zack Snyders version af "Justice League" endelig får lov at se dagens lys i 2021, kan det altså være, at briten får endnu en chance for at vise sig frem som den ikoniske superhelt.

Kommentarer

Henry Cavill vender muligvis tilbage som Superman

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen