Instruktører fundet til de næste to "Spider-Man"-spin-offs

Både Spider-Woman og superskurken Kraven får deres egne film.

Det er nu blevet afsløret, hvem der skal stå bag kameraet på de næste to "Spider-Man"-spin-off-film, som filmselskabet Sony har i støbeskeen. Studiet har allerede søsat antiheltefilmen "Venom", der har en fortsættelse på vej, ligesom "Morbius" i samme stil er undervejs med Jared Leto i hovedrollen. De næste projekter på affyringsrampen byder på både helte og skurke.

"Booksmart"-instruktøren Olivia Wilde skal nemlig med al sandsynlighed bringe Spider-Woman til det store lærred. Det er på nuværende tidspunkt ikke endeligt bekræftet, at Wildes film kommer til at omhandle Spider-Woman, kun at projektet kredser om en kvindelig superhelt fra "Spider-Man"-universet – men rygter peger på, at der altså skulle være tale om Marvel-heltinden, der i tegneserierne også går under det borgerlige navn Jessica Drew.

Wilde høstede store roser for instruktørdebuten "Booksmart", der udkom sidste år. Senere i år skyder hun så gang i optagelserne til sin næste film som instruktør, thrilleren "Don't Worry, Darling", og herefter tager hun efter planen fat på "Spider-Woman".

"triple frontier"-instruktør laver "kraven"-filmen

Samtidig er det kommet frem, at amerikanske J.C. Chandor ("All Is Lost", "Triple Frontier") skal instruere "Kraven the Hunter" om den klassiske superskurk af samme navn. "The Equalizer"-manusforfatteren Richard Wenk har skrevet drejebogen til projektet.

I den forbindelse har Wenk tidligere udtalt, at Kraven og Spider-Man vil komme til at stå overfor hinanden i løbet af historien, så det skal nu vise sig, om det også bliver tilfældet i den færdige film.

Kommentarer

Instruktører fundet til de næste to "Spider-Man"-spin-offs

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen