John Mogensens datter langer ud efter Bornedal: han har selv fundet på "Så længe jeg lever"

Det er ikke første gang, instruktøren bliver beskyldt for at fifle med sandheden.

De danske biografgængere væltede i sidste weekend i stor stil ind til "Så længe jeg lever" – Ole Bornedals film om den danske sanger John Mogensen. Dog var der i hvert fald én af publikummerne, der valgte at udvandre under forestillingen: John Mogensens datter, Minna Mogensen.

Minna Mogensen, der i dag er 68 år, fortæller til Radio24syv, at hun fik et chok over filmen, som hun beskriver som hæslig og modbydelig.

På spørgsmålet om, hvad problemet med filmen er, svarer hun: "Det er det hele, han har selv fundet på det."

Hun fortæller desuden, at hun flere gange har forsøgt at kontakte Bornedal, men at han ikke besvarer hendes opkald. "Jeg synes, han er et dumt svin. Jeg tilgiver ham aldrig for det," siger hun.

Det er ikke første gang, Ole Bornedal er blevet beskyldt for at fifle med sandheden. Også i forbindelse med "1864" var en lang række kritikere ude og kritisere, at Bornedal i større eller mindre gang nærmest havde omdigtet den danske historieskrivning.

Kommentarer

John Mogensens datter langer ud efter Bornedal: han har selv fundet på "Så længe jeg lever"

 • ★★★★★0

  Når de engang laver filmen om mig, håber jeg også de fifler med sandheden. Helst mere sex, drugs and rock 'n roll! (Ellers bliver det sgu kedeligt...)

  davenport16-03-18 12:33

 • 0

  Selv har jeg det efterhånden sådan, at når filmen bærer tillægs-titlen: baseret på virkelige hændelser eller biografi, så skal det hele teges med et vis gran salt eller to.

  Har lige set filmen: Så længe jeg lever. Mest fordi jeg havde læst eller hørt, at Rasmus Bjerg skulle være rigtig god i rollen som John Mogensen.

  Kviesgaard16-03-18 17:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen