Kevin Smith håber stadig, at Nicolas Cage får sin egen Superman-film

Drømmen om at se Cage i kappen lever endnu!

En af moderne filmhistories mest kuriøse what-ifs er Tim Burtons nu næsten mytologiske "Superman"-film. "Superman Lives", som var titlen på Burtons vision, blev desværre aldrig en realitet – efter sigende pga. finansielle vanskeligheder(!).

Et af de elementer, der dog er med til at gøre fortællingen om filmen ekstra interessant, er, at Burton havde castet ingen ringere end Nicolas Cage i hovedrollen som Superman/Clark Kent. Ikke nok med det, så florerer der også adskillige billeder af Cage i Superman-kostumet på nettet, og der er sågar lavet en dokumentar om den skrottede superheltefilm.

Idéen om Cage som Superman har de seneste 20/25 år virket helt og aldeles stendød, men nu har visionen alligevel fået nyt liv igen. Godt hjulpet på vej af en mindre cameo i en nyere superhelte-film, hvilket har fået en ganske populær filmmager til at stemme i med koret af SuperCage-fans.

Se også: Nicolas Cage er bindegal passager i traileren til "Sympathy for the Devil"

Kevin Smith har i et nyt interview med Rolling Stone nemlig luftet ønsket om at se Nicolas Cage iføre sig kappen og give os den "Superman"-film, vi alle venter på:

"Der er et multivers, mand! Lad os give Nick Cage en Superman-film. Han behøver ikke at være den eneste Superman, men hvorfor ikke? Vi har flere Batmans. Det ville for fanden være en af ​​de mest interessante Superman-film nogensinde. Med al respekt for James Gunn og 'Superman Legacy', så taler vi om en af ​​de største, levende amerikanske skuespillere. Jeg ville stadig støtte den film 100 procent!"

Det næste Superman-projekt, der er i støbeskeen, er netop "Superman Legacy", som instrueres af James Gunn, og Gunn har allerede udtalt, at han leder efter en yngre skuespiller til hovedrollen, hvilket næppe er Nicolas Cage.

Selvom en Superman-film med Cage i hovedrollen nok har lange udsigter, så kan vi glæde os over, at mindst én version af hans Superman lever derude. I en kommende DC-tegneserie pryder SuperCage nemlig forsiden sammen med både Batman og Superman. Et udsnit af illustrationen kan ses øverst i artiklen, mens vi så passende kan glæde os over at drømmen lever lidt endnu.

For et par år siden optrådte den sprælske Kevin Smith i øvrigt i Moovy TV – og ganske passende i "tegneserieform":

Kommentarer

Kevin Smith håber stadig, at Nicolas Cage får sin egen Superman-film

  • 1

    Han skal spille både SuperCage og Jokeren i samme film. 

    T'hain26-06-23 12:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen