Kom med bag kulisserne i fascinerende smugkig på Disneys "Raya og den sidste drage"

Eventyrfilmen udmærker sig blandt andet ved at introducere den første sydøst-asiatiske Disney-prinsesse.

Disney har lanceret en spritny behind the scenes-video til studiets kommende action-adventure-film, "Raya og den sidste drage", og den kan ses herunder.

Her kan du blandt andet høre, hvad der inspirerede filmskaberne og skuespillerne i arbejdet med den ambitiøse eventyrfilm, der blev færdiggjort under lockdown, hvorfor kunstnerne for en stor dels vedkommende måtte arbejde hjemmefra. Der vises naturligvis også masser af klip fra filmen til at forsøde ventetiden.

Handlingen finder sted i fantasy-riget Kumandra, hvor vores heltinde, Raya, kommer på sit livs eventyr i sin søgen efter den sidste drage, der kan bringe fred og frihed tilbage til landet.

Kumandras folk trues nemlig af en ældgammel og frygteligt fjende, som er vendt tilbage efter 500 år i eksil. Det er nu op til Raya og dragen Sisu at frelse landet, og som det fremgår i videoen, kommer det ikke just til at gå stille for sig i den actionmættede animationsfilm.

"Raya og den sidste drage" udkommer direkte på Disney+ mod ekstrabetaling den 5. marts. Hvis alt går vel, er det dog også planen, at filmen kan opleves i de danske biografer fra den 11. marts.

Kommentarer

Kom med bag kulisserne i fascinerende smugkig på Disneys "Raya og den sidste drage"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen