Lucasfilm hyrer CGI-artist, som lavede viral deepfake af Luke Skywalker

Kraften er stærk hos youtuberen Shamook, hvis imponerende video af en foryngret Mark Hamill er blevet vist næsten 2 mio. gange!

Advarsel: Artiklen indeholder spoilers til 2. sæson af "The Mandalorian".

Mange "Star Wars"-fans jublede af fryd, da en ung Luke Skywalker højst overraskende dukkede op i sidste afsnit af 2. sæson af den populære serie "The Mandalorian".

Lucasfilms special effects-folk fra Industrial Light and Magic havde i bedste "The Irishman"-stil benyttet de-aging-teknologi til at forynge Mark Hamill, men det var langtfra alle fans, som var lige begejstrede over resultatet af Lukes post-"Return of the Jedi"-look.

En af dem, der ikke var synderligt imponeret over ILM's arbejde med at gøre Luke yngre, var den populære deep-fake-youtuber Shamook.

Få dage efter sæsonfinalen præsenterede han nemlig en forbedret deep fake-video af den ikoniske jedi, der var langt mere overbevisende end Lucasfilms version. Videoen gik viralt og er blevet set i omegnen af 2 mio. gange på YouTube. 

Nogle af dem, som så med, var folkene hos Lucasfilm, og studiet har nu ansat Shamook til at arbejde i Industrial Light and Magic. Her skal den talentfulde kunstner bruge sine imponerende special effects-evner på studiets kommende projekter. 

Du kan sammenligne Lucasfilms og Shamooks udgaver af den foryngede Luke Skywalker i videoen herunder:

Kommentarer

Lucasfilm hyrer CGI-artist, som lavede viral deepfake af Luke Skywalker

  • 0

    Deepfake videoen ser fake ud. Men sådan går det når man stirrer sig blindt på noget.

    Johnny4230-07-21 17:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen