Luke og Han mødes igen: Hvordan det kunne have set ud

Mark Hamill viser, hvordan en potentiel genforening mellem Solo og Skywalker kunne have set ud.

Luke Skywalker optrådte kun i et lille klip i den allersidste del af "Star Wars: The Force Awakens", og derfor vil han med al sandsynlighed aldrig få Han Solo at se igen. Mark Hamill har nu delt et billede på Twitter af, hvordan en genforening mellem Solo og Skywalker kunne have set ud (dog nok med noget lidt andet tøj, må man formode). Billedet er taget sidste marts, da Hamill fik en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og kan ses herunder.

Hamill har også været åben omkring, at han er overrasket over retningen, som Skywalkers historie har taget i den nye trilogi. Han har således givet udtryk for, at han er skuffet over, at det gamle slæng bestående af Luke, Han og Leia aldrig fik en genforening.

Fans af den eventyrlige filmserie udtrykker også frustration og skuffelse over, at Luke, Han og Leia ikke ses sammen i hverken "The Force Awakens" eller "Star Wars: The Last Jedi". Det lader dog til, at de må bide skuffelsen i sig, da man nok ikke får set en genforening mellem Luke og Han i "Episode IX".

Optagelserne til filmen er netop blevet afrundet, og hvis Hamill kommer med sit bud på, hvordan en genforening mellem de to stjernehelte kunne se ud, så er det nok, fordi der ikke kommer en genforening. Men man kan først vide sig sikker, når den sidste episode af trilogien rammer biograferne til jul.

Kommentarer

Luke og Han mødes igen: Hvordan det kunne have set ud

 • ★★★★★★1

  Uanset hvad man måtte mene om den sidste trilogi indtil videre, så er deres fanservice godt nok også blevet lanceret ret så elendigt synes jeg. Om man er til fanservice er jo en smagssag og i sagens natur behøver et møde mellem de “gamle” ej hellere være dette. Personligt havde jeg bare gerne set Han, Leia og Luke sammen.

  T. Nielsen14-03-19 13:00

 • ★★★★1

  SW stoppede i 1980. Resten har blot været idéer udklækket af Ben Stiller og Vince Vaugn under en "what if ...." session med diverse instruktører.

  Fuck reunions.

  Bruce14-03-19 13:11

 • ★★★★0

  Vaughn selv mener:

  goo.gl/images/5GH9Y2

  ;)

  Babo14-03-19 14:56

 • ★★★★0

  Vaughn selv mener:

  goo.gl/images/5GH9Y2

  ;)

  True, true :)

  Bruce14-03-19 16:57

 • 0

  For mit vedkommende måtte de gerne se bort fra de nyere Star Wars film, og begynde fra start igen, så gå lidt sen vej Hamil ville gå med det.

  Geekalot15-03-19 11:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen