Macaulay Culkin laver rejseprogram om sin midtvejskrise

Idéen blev udklækket i forbindelse med "Alene hjemme"-stjernens 40-års fødselsdag i 2020.

Sjældent har millennials over hele kloden følt sig så gamle, som da den tidligere barnestjerne Macaulay Culkin i 2020 fejrede sin 40-års fødselsdag – ja, den lille, fandenivoldske Kevin McCallister fra de to første (og vistnok eneste?) "Alene hjemme"-film.

Det var et faktum, der blev delt flittigt på de sociale medier, og Culkin reagerede på fans' forbløffelse over sin (relativt fremskredne) alder med et spørgsmål: Fortæl mig, hvordan jeg bedst håndterer at være over min bedste tid.

Og en lang række idéer blev sendt Culkins vej, og den ene af dem har nu ført til skabelsen af en kommende doku-serie: "Maculay Culkin's Midlife Crisis".

Se også: To idiotiske indbrudstyve får tørt på i "Home Sweet Home Alone"-trailer

Serien produceres af selskabet Lightbox, der bl.a. har samarbejdet med Warner Bros., så det er ikke utænkeligt, at serien ender med at udkomme på HBO Max.

Hvorom alting er, så rejser Culkin verden rundt i rejseprogrammet, alt imens han både udforsker og fejrer, hvad det vil sige at runde de 40.

I en udtalelse om tv-programmet siger Culkin: "Wow, Lightbox. Tak for at minde mig om, at jeg er i 40'erne! Men i stedet for at gøre et stort nummer ud af det, tænker jeg, at vi skal lave et tv-show om det. Det giver god mening."

"Maculay Culkin's Midlife Crisis" har endnu ikke nogen premieredato, men vi håber naturligvis, at Culkin undervejs slår et smut forbi vores lille kongerige.

Kommentarer

Macaulay Culkin laver rejseprogram om sin midtvejskrise

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen