"Men in Black"/"21 Jump Street"-crossover får officiel titel

Siden Sony blev hacket i 2014, og det kom frem, at der var planer om at lave en crossover-film mellem "Men in Black" og "21 Jump Street", har der kun sporadisk været nyt om den overraskende franchise-sammensmeltning. Nu har Sony dog stået frem og officielt annonceret filmen såvel som dens titel.

Annonceringen fandt sted under den igangværende CinemaCon i Las Vegas, hvor Sony via fremvisningen af et logo afslørede, at filmen kommer til at hedde "MIB23" – en sammensmeltning af den ofte brugte forkortelse for "Men in Black" og det tal, der ville være det næste i rækken for en "21 Jump Street"-efterfølger efter 2014's "22 Jump Street".

Det forventes, at "21 Jump Street"-stjernerne Jonah Hill og Channing Tatum begge medvirker i den nye film, mens hverken Will Smith eller Tommy Lee Jones på nuværende tidspunkt er udset til at repræsentere "Men in Black"-franchisen.

Sidste måned kom det desuden frem, at "The Muppets"- og "Alice i Eventyrland: Bag spejlet"-instruktør James Bobbin var i forhandlinger om at indtage instruktørstolen, mens filmens manuskript skulle skrives af Rodney Rothman ("22 Jump Street").

Kommentarer

"Men in Black"/"21 Jump Street"-crossover får officiel titel

  • 0

    :-D Aprilnar :-D

    Kay13-04-16 23:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen