Obi-Wan Kenobi-serien fra Disney+ sat på pause

Star Wars-bossen Kathleen Kennedy er angiveligt ikke tilfreds med seriens manuskript.

Star Wars-serien om den unge Obi-Wan Kenobi har fået lange udsigter. Ifølge Collider er Lucasfilms præsident Kathleen Kennedy så utilfreds med seriens manuskript, at det nu skal omarbejdes. Det betyder, at serien bliver forsinket på ubestemt tid. Det var i første omgang meningen, at optagelserne skulle påbegynde i løbet af indeværende år.

Sidste år blev det annonceret, at Ewan McGregor har sagt ja til at gentage sin rolle som den legendariske Jedi-mester Obi-Wan Kenobi i serien fra Disney+. Den skulle finde sted otte år efter begivenhederne i "Sith-fyrsternes hævn", hvor den aldrende Jedi våger over galaksens nye håb, Luke Skywalker. 

kun fire afsnit

Ifølge kilder tæt på Lucasfilm mindede historien til Kenobi-serien for meget om "The Mandalorian". Angiveligt sigter Kennedy efter, at serien kun skal bestå af fire afsnit i stedet for de planlagte seks, hvorfor hun nu er på jagt efter en ny manuskriptforfatter, det kan erstatte Hossein Amini ("Drive").

Det er efterhånden reglen, at Lucasfilms Star Wars-produktioner enten medfører fyringer eller store ændringer for hovedaktørerne, og det synes altså også at være tilfældet med Obi-Wan Kenobi-serien.

Kommentarer

Obi-Wan Kenobi-serien fra Disney+ sat på pause

 • ★★★★0

  Synes godt nok ikke Kathleen Kennedy har gjort det særlig godt med at styre tingene, der er self. mange folk om projekterne, men hun har trods alt en stor magt i hvad som skal ske, så jeg håber egentlig at en anden får lov at prøve at overtage skuden så at sige, en som tør tage lidt flere chancer.

  Elwood24-01-20 20:01

 • 0

  #1 - Jon Favreau ville være perfekt. Men han er jo en hvid mand, så den går nok ikke :(

  Nagash25-01-20 10:50

 • ★★★★2

  #1 - Jon Favreau ville være perfekt. Men han er jo en hvid mand, så den går nok ikke :(

  Hvorfor ville han være perfekt til at lede et filmstudie? Det er ikke en ren kreativ rolle som Kathleen Kennedy har, og jeg tvivler på at Favreau ønsker at opgive sin instruktørkarriere for at tage et så omfattende fuldtidsjob.

  Kruse25-01-20 13:33

 • ★★★★0

  #1 - Jon Favreau ville være perfekt. 

  That's kind of random :) 

  Riqon25-01-20 15:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen