På trods af kreative uenigheder vil "Doctor Strange"-instruktør gerne arbejde med Marvel igen

Scott Derrickson forlod "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" i protest, men instruktøren er ikke parat til at sige endegyldigt farvel til Marvel.

Tilbage i januar 2020 valgte filmmageren Scott Derrickson, som lavede Marvels første "Doctor Strange"-film, at droppe ud af fortsættelsen på grund af kreative uenigheder med Marvels ledelse.

Derrickson, som er en hærdet gyserinstruktør, ville gerne lave en mere uhyggelig og blodig film, end Marvel-produceren Kevin Feige var parat til at blåstemple. Derrickson overlod pudsigt nok instruktørstolen til Sam Raimi, som i sin tid lavede nogle af de mest blodige og løsslupne gysere i mands minde: den oprindelige "Evil Dead"-trilogi.

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness" lander i biffen senere i år, men det er altså ikke utænkeligt, at vi en skønne dag får lov til at se endnu en Marvel-film med Derrickson som afsender.

Se også: Første trailer til Marvels "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

Den Twitter-glade Derrickson skrev i hvert for nylig til en fan på det sociale medie, at han "elskede at samarbejde med Marvel og absolut gerne vil gøre det igen."

Derrickson er stadig tilknyttet "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" i rollen som executive producer, men der er formentlig blot tale om en "symbolsk" stilling ovenpå Derricksons exit.

Efter at have forladt "Doctor Strange"-fortsættelsen kastede Derrickson sig over horrorfilmen "The Black Phone", som efter planen udkommer i sommeren 2022, og som allerede har skræmt et publikum fra vid og sans under en amerikansk filmfestival.

Og apropos, så blev Derricksons gyser fra 2012, "Sinister", kåret som filmhistoriens mest uhyggelige gyser i et videnskabeligt studie tilbage i 2020. Derfor dykkede vi helt ned i filmens tilblivelse her på Moovy – bl.a. i en række temaartikler og i et længere Moovy TV-interview med Derrickson, som kan ses herunder:

Kommentarer

På trods af kreative uenigheder vil "Doctor Strange"-instruktør gerne arbejde med Marvel igen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen