Pixar annoncerer original fantasy-film

Selvom Pixar har skabt mange fantastiske og fantasifulde film, har animationsstudiet kun én gang tidligere lavet en film, der foregår i et decideret fantasy-univers. Det skete med "Modig" i 2012.

Nu har det sagnomspunde studie så netop annonceret, at der er en ny, unavngiven film på vej, som foregår i et fantasy-univers i et forstadsmiljø. 

Dan Scanlon, der stod bag "Monsters University", og som skal skrive og instruere den nye film, udtaler, at historien handler om to elver-brødre, der mistede deres far, længe før de kunne nå at skabe minder om ham. De har derfor ét brændende spørgsmål: "Hvem var vores far?". Scanlon har hentet inspiration fra sin egen fortid, da han selv mistede sin far i en ung alder. 

Takket være ren magi får teenage-brødrene chancen for at tilbringe én, fortryllende dag med deres far, i hvad der lyder som endnu en rørende Pixar-film, hvor tårekanalerne igen kan ende med at få frit løb.

Udover elvere og trolde vil man også møde enhjørninger i den nye verden, hvor der ikke findes mennesker. Faktisk er enhjørninger så almindelige, at de opfattes som skadedyr, der æder skrald i gaderne ikke ulig rotter.

Filmen har endnu ikke fået en premieredato.

Kommentarer

Pixar annoncerer original fantasy-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen