Robert Pattinson: "Twilight"-serien var forud for sin tid

I hvert fald i én henseende...

Det er over et årti siden, at Robert Pattinson for første gang iførte sig kridhvid makeup og skarpe tænder i rollen som den udødelige vampyr-ungkarl Edward Cullen i "Twilight".

Læs også: Flere "Hunger Games"- og "Twilight"-film er måske på vej

Filmen gjorde bl.a. Pattinson og Kristen Stewart til superstjerner, og sammenlagt har "Twilight"-seriens fem film indtjent godt 22 mia. kroner(!) på verdensplan. Filmene er dog blev trynet af talrige kritikere og i utallige memes.

Men Pattinson, som snart medvirker i Christopher Nolans næste film, siger i et nyt interview med USA Today, at tidens (hug)tand har været god over for "Twilight"-filmene:

"Det lader til, at det blandt unge er blevet 'hipt' at kunne lide filmene. Der er kommet en helt ny bølge af folk, der sætter pris på filmene, og det er ret cool."

Og på én front synes Pattinson sågar, at filmene var forud for deres tid: deres soundtracks:

"Jeg genså en del af 'The Twilight Saga: New Moon' forleden, og filmen har vitterligt et utrolig godt soundtrack. Jeg havde helt glemt det, men filmenes soundtracks var helt klart forud for deres tid."

Prominente bands som Muse, Death Cab for Cutie og Radiohead bidrog med sange til netop "The Twilight Saga: New Moon"-soundtracket.

Kommentarer

Robert Pattinson: "Twilight"-serien var forud for sin tid

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen